sindesmoi

sindesmoiΟ Σύνδεσμός μας, σε αγαστή συνεργασία με τη Διοικηση της Σχολής και τους συναδέλφους -μέλη μας, προσπαθεί στο μέτρο που του αναλογεί και δύναται να συνδράμει, στην επίλυση των υφιστάμενων προβλημάτων της Σχολής μας (κτιριακά,δομικα,λειτουργικά κλπ). Για αυτό τον λόγο οφείλει να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ δημόσια και θερμά, τόσο τους αγαπητους συναδέλφους  που διοικουν τη Σχολή και πασχίζουν νυχθημερόν για την επίλυση και αναδειξη των προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί, όσο και τους συναδέλφους μας που στελεχώνουν θέσεις στο Υ.ΕΘ.Α. και καταβαλλον απο την πλευρά τους-στις δυσκολες εποχές που διανύουμε & τις χαμηλές διαθέσιμες πιστώσεις που διαχειρίζονται-τις απαιτούμενες προσπάθειες, για ελαχιστοποίηση των προβλημάτων αυτών.
Συναφώς ευχαριστούμε δημόσια και όλους τους συναδέλφους μέλη μας, που προωθούν αρμοδίως, προτάσεις επίλυσης θεμάτων κοινωνικής μέριμνας των συναδέλφων, προτάσεις οι οποίες έχουν αναδειχθεί μέσα απο το Σύνδεσμό μας(και όχι μονο).
Στο πλαίσιο αυτό, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τα μέλη αλλά και τους συναδέλφους μας πως, η προτασή μας για το θέμα της “πιστοποίησης ως προσωπικό ασφαλείας”, των στελεχών των Ε,Δ,, οδεύει προς ουσιαστική επίλυση μέσω των αρνοδίων χειρστών του Υ.ΕΘ.Α.
======================

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου