Επισημαίνεται εξ αρχής ότι σαν Μέλη στoν Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΑΣ και κατ’ επέκταση στην οικεία Κοινότητα του Ιστοτόπου, γίνονται δεκτοί μόνο ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ)

Οι θεματικές ενότητες του ιστότοπου apofoitoissas.gr είναι κατά κανόνα ανοιχτές στο ευρύτερο κοινό, εκτός συγκεκριμένων ενοτήτων που αφορούν καθαρά τα μέλη του Συνδέσμου, όπως ο κατάλογος μελών, οι εκλογές ΔΣ, οι προσωπικές αναμνηστικές φωτό των μελων μας, οι ειδικες ανακοινώσεις για τα μέλη μας, καθώς και τυχόν άλλες εμπιστευτικού η προσωπικού  χαρακτήρα πληροφορίες.  Στη βάση αυτή, δικαίωμα πρόσβασης στις συγκεκριμένες περιοχές του ιστότοπου, έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα και οικονομικά ενήμερα μέλη του Συνδέσμου. (ετήσια ενίσχυση 10 ευρώ)

Αρχικά στην ιστοσελίδα θα μπείτε σαν επισκέπτες. Έτσι θα μπορείτε να δείτε μόνο ότι θα βλέπει όποιος επισκέπτης μπαίνει (σκόπιμα ή τυχαία). Για να δείτε αυτά που αφορούν τα μέλη (προσωπικά στοιχεία μελών, τηλέφωνα, επιλεγμένες ανακοινώσεις, προσφορές μελών  κ.λ.π.), θα πρέπει να εγγραφείτε σαν Μέλος στην Κοινότητα της Ιστοσελίδας.
Η διαδικασία εγγραφής έχει ως εξής :
•    Επιλέγετε “Εγγραφή” στο κάτω μέρος της παρούσας σελίδας η από το αντίστοιχο μενού στο δεξιά μέρος της σελίδας.
•    Συμπληρώνετε τα στοιχεία που ζητούνται από την φόρμα αίτησης εγγραφής που εμφανίζεται. Εδώ επισημαίνεται ότι :
◦    Δεν είναι όλα τα στοιχεία υποχρεωτικά.
◦    Δίπλα από κάθε στοιχείο εμφανίζεται ένα σύμβολο που υποδηλώνει αν είναι ή όχι υποχρεωτικό. Έτσι, κατά την συμπλήρωση των στοιχείων σας θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν ότι κάποια από τα στοιχεία αυτά θα εμφανίζονται στο λεγόμενο “προφίλ” σας, με το οποίο θα φαίνεστε στη λίστα μελών.
◦    Το στοιχείο ‘Όνομα χρήστη” συμπληρώνεται με λατινικούς χαρακτήρες.
◦    Ιδιαίτερη προσοχή θέλει η συμπλήρωση της προσωπικής σας ηλεκτρονικής διεύθυνσης, επειδή με αυτήν θα ανταλλάσσονται τα μηνύματα τόσο με το σύστημα, όσο και με τα μέλη που θα επιχειρούν να επικοινωνήσουν  μαζί σας μέσω του συστήματος.
◦    Σημειωτέον ότι μπορείτε να εισάγετε και κάποια φωτογραφία ή εικόνα, η οποία θα εμφανίζεται με το “προφίλ” σας στη λίστα μελών.
◦    Σε κάθε περίπτωση, θα μπορείτε αργότερα να διορθώσετε τα στοιχεία του “προφίλ” σας όποτε και όπου κρίνετε εσείς απαραίτητο.
•    Πριν υποβάλλετε την αίτηση εγγραφής, θα πρέπει προηγουμένως να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, κάνοντας “κλικ” στο κουτάκι πριν από την φράση “Αποδοχή όρων και προϋποθέσεων χρήσης” (αλλιώς η αίτηση απορρίπτεται αυτόματα από το σύστημα).
•    Σχετικά με τους όρους αυτούς :
◦    Για να τους δείτε, κάνετε “κλικ” δεξιότερα και επάνω στις λέξεις “Όροι και προϋποθέσεις χρήσης”, οπότε θα εμφανιστεί σε παράθυρο το σχετικό κείμενο.
◦    Το κείμενο αυτό μπορείτε προς το παρόν να το δείτε και από την αρχική σελίδα επιλέγοντας τον τίτλο “Όροι και προϋποθέσεις χρήσης”.
◦    Οι όροι αυτοί έχουν εγκριθεί από το προεδρείο του Δ.Σ. Για οποιαδήποτε διόρθωση θεωρείτε  ότι πρέπει να γίνει (ή ακόμη και για προτάσεις βελτίωσης ή οποιαδήποτε άλλη παρατήρηση), θα πρέπει να στείλετε σχετικό μήνυμα, χρησιμοποιώντας την επιλογή “Επικοινωνία” από την Αρχική Σελίδα.
•    Μόλις υποβάλλετε την αίτηση, αυτή καταχωρείται στο σύστημα και αναμένει την έγκρισή της, ώστε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Αυτό θα γίνει μόλις κάποιος από την ομάδα διαχείρησης επισημάνει την αίτηση, διασταυρώσει τα στοιχεία της και κατόπιν προβεί στην ενεργοποίηση του λογαριασμού. Ο έλεγχος αυτός εκ μέρους των διαχειριστών μπορεί να μην είναι άμεσος (δηλ. την στιγμή που υποβάλλετε την αίτηση) είναι όμως τουλάχιστον ημερήσιος. Άρα η έγκριση αίτησης μπορεί να γίνει άμεσα ή το αργότερο εντός του επόμενου 24ώρου.
•    Με την ενεργοποίηση του λογαριασμού ενημερώνεστε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση με σχετικό μήνυμα.
Από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας μπορείτε οποτεδήποτε να συνδεθείτε σαν μέλος εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας στην “Εισοδο Μελών”.

Εγγραφή

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου

Leave a Comment