ΠΡΟΣ        ΕΑΑΝ,  ΥΠΟΨΗ   κ.  ΠΡΟΕΔΡΟΥ

 ΑΠΟ         Νίκο  ΚΑΤΣΙΜΗΤΣΗ , Αντιν/ρχο   εα ,  

 

        Με έκπληξη διάβασα στο περιοδικό μας ( Θαλασσινοί  Απόηχοι  ) , στις ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ   για εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου ΕΑΑΝ  και στην σελίδα 50 ,  στη παρ. (4) Ψηφοδέλτια -Υποψηφιότητες , γίνετε αναφορά , ότι  στις  προβλεπόμενες κατηγορίες και ψήφους  ανά ειδικότητα  , κατηγορία Μάχιμοι-Διδάσκαλοι (δύο σταυροί)         και    οι άλλες κατηγορίες (μία ψήφος).

 

        Την ώρα που υπάρχει θέμα για κατάργηση των Ενώσεων Αποστράτων και συνεχώς ιδρύονται νέοι σύνδεσμοι (λόγω δυσαρέσκειας αποστράτων συναδέλφων από αυτά που συμβαίνουν στην ΕΑΑΝ ) δεν είναι δυνατόν να μην έχει αλλάξει το καταστατικό της  ΕΑΑΝ  , ώστε  ΌΛΟΙ να  είμαστε ΙΣΌΤΙΜΟΙ έναντι ΌΛΩΝ  , γεγονός που πέραν του ότι <  είναι και νόμιμο και ηθικό >, παράλληλα συσπειρώνει και δεν χωρίζει / διαχωρίζει , το σύνολο των αποστράτων συναδέλφων.

 

  Οι ειδικότητες υπάρχουν για την εκτέλεση της υπηρεσίας στην ενέργεια και είναι αδιανόητο στην αποστρατεία , κάποιοι να διαχωρίζουν το σώμα των αποστράτων σε κατηγορίες και ειδικότητες ( πρώτης και δεύτερης ταχύτητας ή και κατηγορίας  ) , την ώρα που αυτό βάλλεται από παντού και οι συντάξιμες αποδοχές τους καθημερινά μειώνονται.

 

 

            Στην ΕΑΑΝ , ΟΛΟΙ ΜΑΣ καταβάλλουμε , την ίδια εισφορά ( είτε επιθυμούν ,είτε όχι ) ,όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα και περίμενα κάποια στιγμή να γίνει αντιληπτό ότι η ΕΑΑΝ είναι ένωση αποστράτων και όχι ένωση αποστράτων κατά κατηγορίες και ειδικότητες. Κατά συνέποια ,  η όλη αυτή μεθόδευση μου δημιουργεί τεράστιο προβληματισμό. 

Παρακαλώ τον Πρόεδρο της ΕΑΑΝ ,όπως λάβει θέση στο θέμα και να μας εξηγήσει την σκοπιμότητα της κατηγοριοποίησης αυτής κατά ειδικότητες και ψήφους , μη θέλοντας να αδικήσω κανένα , προ των εκλογων  ώστε οι θέσεις ΟΛΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ

 

            Θα πρέπει στην παρούσα φάση να ενημερωθούν με σαφήνεια και καθαρότητα όλοι οι απόστρατοι μέλη της ΕΑΑΝ , η παρούσα επιστολή και η απάντηση σας να αναρτηθούν στο site ,   εν όψει των εκλογών και πρίν απο αυτές  και παρακαλώ  να  μας εξηγήσετε ,  τι σημαίνει αυτό , και γιατί δεν έχει κατατεθεί τροποποίηση με βάση την πιο πάνω αναφερθείσα λογική

 

Φιλικά

 

Νίκος  ΚΑΤΣΙΜΗΤΣΗΣ

Αντιν/ρχος ΠΝ εα , 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου