Σύνδεσμος Αποφοίτων Σ.Σ.Α.Σ. Σύνδεσμος Αποφοίτων Σ.Σ.Α.Σ.
Πειθαρχία Ευπραξίας Μήτηρ
Συνδέσμος Αποστράτων Οικονομικών Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων
Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ που είναι από της ιδρύσεώς "η Σκέπη" των αποφοίτων της Σχολής όλων των ειδικοτήτων, εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων, χαιρετίζει την μετονομασία-διεύρυνση του συνδέσμου αποστράτων οικονομικών αξιωματικών στρατού σε σύνδεσμο των ενόπλων δυνάμεων περιλαμβάνοντας και αποστράτους αξιωματικούς Οικονομικού, προερχομένων από Ναυτικό-Αεροπορία και από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΑΣ θα έχει την αμέριστη συνδρομή και στήριξη όπου χρειαστεί.
 
Αναρτώνται παρακάτω η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και το νέο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του εν λόγω συνδέσμου προς Διαβούλευση και υποβολή προτάσεων εκ μέρους των ενδιαφερομένων αποστράτων οικονομικού ΕΔ προκειμένου να ληφθούν υπόψη πριν την οριστική υποβολή του καταστατικού αυτού στο αρμόδιο πρωτοδικείο προς έγκριση.
 
Οσοι συναδελφοι επιθυμουν να σχολιασουν το νεο κατασταστικο μπορουν να το κανουν, το συντομοτερο δυνατο, αμεσως πιο κατω απο την καταχωρηση, (στην ενοτητα Comment) αρκει να συνδεθουν στο site μας. Υπαρχει η δυνατοτητα μεχρι και επισυναψης αρχειου σε καθε σχολιο.
 

Unsubscribe   |   Manage your subscription   |   View online
Σύνδεσμος Αποφοίτων Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων
Χαριλαου Τρικούπη 12 & Καρνεάδου 1, Ηλιούπολη, 16341
Copyright 2022 - apofoitoissas@gmail.com