*** Γνωριζεται επαναληπτικη (ηλεκτρονικη) online ψηφοφορια για την Εξελεγκτικη Επιτροπη του Συνδεσμου το Σαββατο 1/4/2023 και με ωρα εναρξης 11:00 πμ.***

Της ψηφοφοριας θα προηγηθει Διαδικτυακη εκτακτη Γ.Σ. μεσω zoom με ωρα εναρξης την 10η πρωινη της ιδιας ημερας.

Το λινκ και οι κωδικοι Zoom για την συμμετοχη στην Διαδικτυακη Εκτακτη Γ.Σ. οσων μελων του Συνδεσμου επιθυμουν να συμμετασχουν ακολουθεί παρακατω:
(Σημ. Οσα μελη δεν εχουν ηδη εγκατεστημενο το Zoom Client, οταν κλικαρουν το λινκ θα τους ζητηθει να το εγκαταστησουν)

To περιεχόμενο αυτό είναι προσβάσιμο μόνο στα μέλη του website του Συνδέσμου. Παρακαλούμε  εγγραφείτε η αν ειστε ηδη μέλος καντε login.

Τα οικονομικα ενημερα μελη του Συνδεσμου θα λαβουν με την εναρξη ενα εμαιλ *** με το λινκ της ελευθερης προσβασης*** (αποκλειστικα για αυτα), δηλ. εισοδος χωρις κωδικούς, μεσω web, στην ηλεκτρονικη πλατφορμα ψηφοφοριας.

Το θεμα του εμαιλ θα ειναι *** Πρόσκληση Ηλεκτρονικής Επαναληπτικής Ψηφοφορίας ΣΑ/ΣΣΑΣ (ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ) *** Αποστολεας: ο Συνδεσμος Αποφοιτων ΣΣΑΣ/

Η πλατφορμα θα παραμεινει ανοικτη για ψηφοφορια μεχρι τις 15:00 της ιδιας ημερας. Ενδιαμεσα τα ενημερα μελη που δεν θα εχουν ψηφισει μεχρι το περας της εκλογικης διαδικασιας θα λαβουν δυο εμαιλ υπενθυμισης.

*** Παρακαλουμε ελεγξτε το spam / junk folder σε περιπτωση που ειστε οικονομικα ενημεροι και δεν λαβετε σχετικο εμαιλ με το λινκ της ηλεκτρονικης ψηφοριας ***

Οσα οικονομικα ενημερα μελη δεν λαβουν σχετικο εμαιλ παρακαλουνται να επικοινωνησουν στο support@apofoitoissas.gr η στο Facebook γκρουπ του Συνδεσμου πριν την εναρξη της ΓΣ η σε πραγματικο χρονο κατα την διαρκεια της ψηφοφορίας μεσω Zoom, με την Εφορευτικη Επιτροπη και τον Διαχειριστη web του Συνδεσμου, προκειμενου τους χορηγηθουν κωδικοι εισοδου και το σχετικο λινκ.

Η πλατφορμα ειναι διαδικτυακη και διατιθεται επισης σε εφαρμογη για κινητα Android και iOS

Οσοι και οσες θελουν να εξοικειωθουν με την ηλεκτρονικη ψηφοφορια μπορουν να δοκιμασουν το λινκ που ακολουθει παρακάτω και θα ειναι διαθέσιμο μεχρι το βραδυ της 31/3.

Ευελπιστουμε στην ανταποκριση σας στη νέα εκλογικη διαδικασια, που θα αποτελεσει και προκριμα για την επόμενη εκλογική διαδικασια του ΔΣ!

Δοκιμαστικη Εισοδος στην πλατφορμα Online Ψηφοφορίας με Κωδικο & Συνθηματικο Εκλογεα: test / test , στο παρακατω λινκ…

To περιεχόμενο αυτό είναι προσβάσιμο μόνο στα μέλη του website του Συνδέσμου. Παρακαλούμε  εγγραφείτε η αν ειστε ηδη μέλος καντε login.
Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου