ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ (ΣΣΑΣ)

Χαρ. Τρικούπη 12 & Καρνεάδου 1, Ηλιούπολη, ΤΚ 163 41
Ιστοσελίδα : www.apofoitoissas.gr
Email: apofoitoissas@gmail.com

Αθήνα 5 η Ιανουαρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ : Οδηγίες Επιστολικής ψήφου – Δηλώσεις Υποψηφιοτήτων για ΔΣ & ΕΕ

Εκλογών Συνδέσμου, της 4ης Φεβρουαρίου 2023

 

1.  ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ (αφορά μόνο στους εκτός Αθηνών ψηφοφόρους)

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εν όψει των επερχόμενων εκλογών ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου(ΔΣ) και Εξελεγκτικής Επιτροπής(ΕΕ) του Συνδέσμου μας, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 4η Φεβρουαρίου 2023 στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Σεβαστουπόλεως 113, ΤΚ 11526 Αμπελόκηποι), σας γνωρίζουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να ψηφίσετε με Επιστολική Ψήφο και μόνον όσοι εξ’ υμών είναι ή θα είναι εκτός Αθηνών κατά την ημέρα των εκλογών, σύμφωνα με την ακόλουθη διαδικασία :

Α. Εκτυπώνετε το ενιαίο ψηφοδέλτιο (ΔΣ & ΕΕ) και ψηφίζετε βάζοντας, με στυλό μαύρο ή μπλε, σταυρό στα αριστερά και δίπλα στο Όνομα Υποψηφίου/ων επιλογής σας. Οι σταυροί προτίμησης μπορεί να είναι :

Ένας (1) μέχρι πέντε (5) σταυροί για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ένας (1) μέχρι δύο (2) σταυροί για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Για ψήφο στο «ΛΕΥΚΟ» εσωκλείστε στον φάκελο, αντί του ψηφοδελτίου, ένα λευκό φύλλο χαρτιού Α4

Β. Τοποθετείτε το ψηφοδέλτιο σε έναν μικρό φάκελο και τον κλείνετε χωρίς να σημειώσετε οτιδήποτε επί αυτού.

Γ. Σε έναν μεγαλύτερο φάκελο εσωκλείετε τον ως άνω μικρό φάκελο και τα ακόλουθα έγγραφα :

α. Φωτοτυπία πολιτικής ή στρατιωτικής (για τους ε.ε.) ταυτότητας (μόνο το μπροστινό τμήμα με την φωτογραφία) ή διπλώματος οδήγησης ή διαβατηρίου.

β. Αποδεικτικό πληρωμής των συνδρομών σας για τα έτη 2021 & 2022 (20 ΕΥΡΩ) είτε μέσω τραπέζης είτε με άλλο τρόπο πληρωμής.

Δ. Κλείνετε τον μεγάλο φάκελο και στη θέση του Αποστολέα (άνω αριστερή γωνία) γράφετε ονοματεπώνυμο-διεύθυνση σας και τον ταχυδρομείτε, βάζοντας το απαιτούμενο γραμματόσημο, συνεκτιμώντας ότι ο Φάκελος θα πρέπει να επιδοθεί στον Αποδέκτη μέχρι την προηγουμένη των εκλογών, Παρασκευή 3η Φεβρουαρίου 2023, στην εξής διεύθυνση :

ΠΡΟΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 12

ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Τ.Κ. 16346

«ΥΠΟΨΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ»

Ε. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Φάκελος της Επιστολικής Ψήφου πρέπει να φθάσει στην διεύθυνση του Συνδέσμου μέχρι την Παρασκευή 3η Φεβρουαρίου 2023.

2.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΔΣ & ΕΕ – ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

α. Οι Υποψηφιότητες, για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, πρέπει να έχουν αποσταλεί εγγράφως, ως το συνημμένο ΕΝΤΥΠΟ, που θα αποσταλεί με email στον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ, Αθανάσιο Πάσχου (pashouath@yahoo.gr) ή στον Σύνδεσμο (apofoitoissas@gmail.com) μέχρι Δευτέρα 23η Ιανουαρίου 2023 (ώρα 20:00).

β. Το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Υποψηφίων (για ΔΣ & ΕΕ) θα δημοσιευθεί στον επίσημο ιστότοπο του Συνδέσμου και στο Facebook, την Τρίτη 24η Ιανουαρίου 2023 και με βάση τις υποψηφιότητες που θα δηλωθούν την προηγουμένη..

γ. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα Ταμειακώς Ενήμερα μέλη μας, που θα έχουν δηλ. καταβάλει τις συνδρομές των ετών 2021 και 2022, συνολικά 20 ΕΥΡΩ (2χ10€).

Για το ΔΣ, ΣΑ/ΣΣΑΣ

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φώτιος Πατσουράκος                     Αθανάσιος Πάσχου

 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου