Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ εκφράζει τα ειλικρινή του συγχαρητήρια για την αποφοίτηση-ορκομωσια ατο ΑΠΘ των μαθητών 4ου έτους του Οικονομικού Τμήματος της ΣΣΑΣ που μας έκαναν υπερήφανους με την αριστευση τους στις πτυχιακές εξετάσεις. 

Στην Σχολή Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, ορκιστηκαν στις 21 Ιουλίου 2022 101 αποφοιτησαντες φοιτητές & φοιτήτριες της εξεταστικής περιοδου Ιουνίου 2022 εκ των οποίων τις 10 πρώτες θέσεις, και την 13η, κατελαβαν Μαθητές και Μαθήτριες της ΣΣΑΣ που αριστευσαν (σύνολο ορκισθεντων μαθητων ΣΣΑΣ 14 άτομα). Τον Όρκο ομνυσε ο μαθητής 4ου έτους Περγαντης Ευστρατιος με βαθμό πτυχίου 9,82.

Το γεγονός αυτό αποτελεί εξαιρετική προβολή και αναγνώριση της ΣΣΑΣ στον ακαδημαϊκό χώρο και στην Ελληνική κοινωνία καθώς και ιδιαιτερη ικανοποιηση και τιμή στον Σύνδεσμο μας που υποδέχεται άλλη μια ομάδα αριστων αποφοιτων στους κόλπους του. 

Ευχόμαστε καλη σταδιοδρομια στους νέους και νέες Αποφοίτους του Οικονομικού Τμήματος ΣΣΑΣ που σύντομα ως νέοι Αξιωματικοί θα στελεχώσουν καίριους τομείς των ΕΔ. 

                   Για το ΔΣ 

Ο Προεδρος                  Ο Γεν. Γραμμ

Φώτιος Πατσουράκος  Αθανάσιος Πάσχου 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου