ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Πληρωμή Συνδρομής Μελών Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ
Αγαπητά μέλη επανερχόμαστε για άλλη μια φορά και υπενθυμίζουμε την καταστατική υποχρέωση μας στην καταβολή της ετήσιας συνδρομής των 10 ΕΥΡΩ που ουσιαστικά παραμένει ίδια από την ίδρυση του Συνδέσμου.
Θέλουμε να γνωρίζετε ότι ο Σύνδεσμος έχει περιέλθει σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και αυτό οφείλεται στο ότι μόνον ένας πολύ μικρός αριθμός μελών καταβάλει την συνδρομή των 10 € ενώ η πλειονότητα των μελών αμελεί να το πράξει.
Κατανοούμε τις δυσκολίες της πανδημίας με τις τράπεζες και τα εμβάσματα. Τώρα όμως δεν υπάρχει πρόβλημα πληρωμής της συνδρομής μας, καθόσον μπορεί να γίνει ευκολότατα μέσω ebanking (Εθνική Τράπεζα) ή με πιστωτική κάρτα και στο ανανεωμένο site του Συνδέσμου υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες πληρωμής.
Ως επιπλέον παροχή,  στα οικονομικώς ενημέρα μέλη μας, τρέχουσας διετίας (και επομένων) παρέχεται η δυνατότητα αρθογραφίας, επιστημονικού – επαγγελματικού περιεχομένου, στο site του συνδέσμου, για την προβολή του επιστημονικού και επαγγελματικού τους έργου. Τα άρθρα μπορούν να είναι και παλαιότερες δημοσιεύσεις και υπόκεινται στην τυπική έγκριση του ΔΣ για την πιστοποιήση συμβατότητας με τον κώδικα δεοντολογίας του Συνδέσμου.
Επιπρόσθετα, παρέχεται, ομοίως ως ανω, η δυνατότητα, προβολής, με έκπτωση (λεπτομερούς καταχώρησης) της επαγγελματικής δραστηριότητας, στο επίσημο ανανεώμενο και σύγχρονο Βusiness Directory (κατάλογος, τύπου Χρυσός οδηγός)  του Συνδέσμου, με ξεχωριστή σελίδα παρουσίασης,  καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή προβολής / επαγγελματικής καταχώρισης. Λεπτομέρειες στο site με κλικ Εδώ.
Για Online πληρωμή με πιστωτική η χρεωστική κάρτα 10,75 € (συν 0,75 € εξοδα payment gateway / Paypal)  μπορείτε να μεταβείτε στο e-shop του συνδέσμου με κλικ: Εδω

Λεπτομέρειες για τραπεζικό έμβασμα η οδηγίες online πληρωμής με κλίκ : Εδώ.
Τα λειτουργικά έξοδα του Συνδέσμου, παρόλο που δεν είναι μεγάλα, ειναι υπαρκτά και κυρίως αφορούν την ετήσια συντήρηση / τεχνική υποστήριξη της ανανεωμένης ιστοσελίδας μας  και την αναγκαία προβολή του Συνδέσμου και της Σχολής στη Θεσσαλονίκη.
Παρακαλούμε για την τακτοποίηση της οικονομικής υποχρέωσης μας και ευελπιστούμε ότι η πλειονότητα των μελών θα ανταποκριθεί το γρηγορότερο δυνατό, διαφορετικά θα τεθεί σε κίνδυνο η οικονομική βιωσιμότητα, οι στόχοι και ο σκοπός του Συνδέσμου.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ζητούμε την κατανόησή σας.
     Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματεας
Φώτιος Πατσουράκος                       Αθανάσιος Πάσχου
Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου