Αγαπητά μέλη του Συνδέσμου,

Γνωρίζεται ολοκλήρωση δυνατότητας προβολής επαγγελματιών και επιχειρήσεων με ξεχωριστή σελίδα  και δυνατότητας  πλήρους και λεπτομερούς περιγραφής καθώς και ενσωμάτωσης αρχείων pdf με  βιογραφικό η και τιμοκατάλογο υπηρεσιών – παροχών και γκαλερυ μέχρι και 12 φωτογραφιες.

Δυνατότητα προβολής έχουν όλα τα ενήμερα μελη (ητοι πληρωμένες συνδρομές ετών 2021 & 2022) με ετήσια συνδρομή 50 ευρώ,  ενώ υπάρχει δυνατότητα προβολής και σε μη μελη η σε μη ενήμερα μελη έναντι συνδρομής  80 ευρώ ετησίως.

Η επιλογή καταχώρησης με επισήμανση (featured), ητοι πρώτη καταχώρηση σε κάθε κατηγορία είναι δυνατή έναντι 60 ευρώ ετησίως για τα ενήμερα μελη και 100 ευρώ ετησίως για τη μη ενήμερα η για τα μη μελη του Συνδέσμου.

Η εφαρμογή παρέχει στους επισκέπτες του σιτε τη δυνατότητα αναζήτησης με διάφορα φίλτρα και keywords αλλά και στα μελη του site να αξιολογήσουν επωνύμως τον επαγγελματία / επιχείρηση.

Οι προβαλλόμενοι μπορούν οι ίδιοι να διαχειρίζονται τις καταχωρίσεις τους και να προβαίνουν σε αγορά η ανανέωση μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής, για απλή η με επισήμανση καταχώρηση ενήμερου μέλους. Εναλλακτικά μπορούν να αποστείλουν εισαγωγικό κείμενο, αναλυτική περιγραφή, μέχρι 12 φωτογραφίες, βιογραφικό σε pdf η / και παρουσιαση σε powerpoint για να το ανεβάσει ο web administrator  του site στο support@apofoitoissas.gr

Ο κατάλογος /λιστα προβολής με τις κατηγορίες καταχωρίσεων εμφαίνεται στο λινκ: https://www.apofoitoissas.gr/business-directory/

Screencaptures ενδεικτικών καταχωρίσεων ακολουθούν:

 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου