Αγαπητές/οί συναπόφοιτοι


Όπως γνωρίζετε η συνδρομή είναι ο μοναδικός και κύριος πόρος του Σωματείου μας.
Η δυνατότητά μας να οργανώσουμε και να υλοποιήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας εξαρτάται απολυτά από τη δική σας συλλογική συνείδηση, στην οποία απευθυνόμαστε. Το ποσό των 10 ευρώ είναι καθαρά συμβολικό κάθε έτος .Δυστυχώς για το 2021 ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν . Για να πετύχουμε αλλά και να συνεχίσουμε ως Σύνδεσμος θα πρέπει να εξασφαλίσουμε και με την δική σας συμμετοχή και καταβολή της ετήσιας συνδρομής .Υπό το πρίσμα όλων αυτών λοιπόν, η καταβολή της συνδρομής θα πρέπει να εννοείται ως συνειδητή επένδυση στην προσπάθεια για το όφελος όλων μας. *** Παρακαλούμε όμως η αναγκαιότητα καταβολής των συνδρομών να γίνει κατανοητή και σεβαστή. Το ποσό δεν είναι μεγάλο και είναι απολύτως αναγκαίο για την ομαλή λειτουργία του Συνδέσμου.
Τρόποι καταβολής της συνδρομής 2021:

1 . Στον αριθμό λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με δικαιούχο “ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ” & IBAN: GR460110 0890 0000 0894 8004 273 Παρακαλούμε όπως:
    α. στην κατανομή εξόδων επιλέξτε ” Τα Τραπεζικά έξοδα με βαρύνουν εξ ολοκλήρου”
    β. στην αιτιολογία να αναφέρεται το Ονοματεπωνυμο σας &  ΣΑ/ΣΣΑΣ 2021. 
    γ. για αποστολή αντιγράφου κατάθεσης / μεταφοράς στο email του Συνδέσμου (apofoitoissas@gmail.com) με το  Ονοματεπώνυμο σας.

2. Online μέσω του website του Συνδέσμου, με αγορα / πληρωμή της συνδρομής μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, με την πύλη πληρωμών του PayPal, (χωρίς να απαιτείται λογαριασμός PayPal) στη διεύθυνση με λινκ εδώ (κόστος 10.75 € , επιπλέον 0,75 € για κάλυψη προμήθειας PayPal). *** Kαμια άλλη ενέργεια δεν απαιτείται στην περίπτωση αυτή. Τα στοιχεία σας αποστέλλονται αυτόματα στο εμαιλ του Συνδέσμου.***
   
3.  Ομοίως ως άνω (αα2) στην περίπτωση που εχετε λογαριασμο PayPal με χρηση αυτου με λινκ εδώ

Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση σας και στην καθολική συμμετοχή των αποφοίτων της σχολής.
Ευχαριστούμε.

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου