ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ : Δημόσιες Δηλώσεις Παρακίνησης – Ενθάρρυνσης ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ από τον Ιατρό κ. Ζώη Μπεχλή,  

Το ΔΣ του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ με αφορμή τις απαράδεκτες αντιδράσεις ανεμβολίαστων μεταξύ αυτών και του φερόμενου προέδρου μιας ολιγομελούς ένωσης στρατιωτικών ιατρών, του κ.Μπεχλή, συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2021 και αποφασίζει ομόφωνα ως ακολούθως:

-Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ καταδικάζει τις πρόσφατες προκλητικές, διχαστικές και απαράδεκτες δημόσιες δηλώσεις ενάντια στον εμβολιασμό, καταφεύγοντας ακόμα και σε ύβρεις εναντίον του Πρωθυπουργού, του παθολόγου Πλοιάρχου εν αποστρατεία ιατρού κ. Ζώη Μπεχλή, που ως απόφοιτος της ΣΣΑΣ ουδόλως εκφράζει το πνεύμα, τις αρχές και τον σκοπό του Συνδέσμου μας αλλά και της ίδιας της Σχολής μας, της ΣΣΑΣ.

-Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ καταδικάζει με έμφαση τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του μέλους μας κ. Ζώη Μπεχλή εναντίον της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, που οι απόψεις του ως ιατρού είναι εκτός πραγματικότητας και επιστημονικής βάσης, απηχούν αποκλειστικά τον ίδιο και μόνο, δεν εκφράζουν τον Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΑΣ και το σύνολο των στρατιωτικών ιατρών και είναι εκτός ιατρικής δεοντολογίας.

-Διευκρινίζουμε ότι η φερόμενη ένωση στρατιωτικών ιατρών ως πρόεδρος της οποίας εμφανίζεται ο κ. Μπεχλής ουδεμία σχέση έχει με τον Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΑΣ, οι απόψεις δε του Συνδέσμου μας εκφράζονται στον επίσημο ιστότοπο : https://www.apofoitoissas.gr

        Αθήνα 1η Σεπτεμβρίου 2021

                                                                                      

Ο Πρόεδρος    Ο Γενικός Γραμματέας
Φώτιος ΠατσουράκοςΑθανάσιος Πάσχου

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου