Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή το γεγονός της μη αναγκαίας διακίνησης του αμφιλεγόμενου και ανυπόγραφου εγγράφου περί δήλωσης συναίνεσης στον διενεργούμενο εμβολιασμό στο Γ.Ν.Καρδίτας και αφού ενημερώθηκε σε βάθος για την όλη εξέλιξη της υπόθεσης, καταδικάζει τις συκοφαντικές σε βάρος του διοικητού του νοσοκομείου μομφές από όπου και αν προέρχονται. 
 
Ο Σύνδεσμος παρέχει την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στον διοικητή του ΓΝΚ, απόφοιτο ΣΣΑΣ Δημήτριο Κεχαγιά που με ευθιξία έθεσε από την αρχή στη διάθεση του Υπουργού Υγείας την παραίτησή του παρόλο που  το εν λόγω έγγραφο διακινήθηκε εν αγνοία και χωρίς την έγκρισή του.
 
Ο Σύνδεσμος με βάση και το πόρισμα της διενεργούμενης ΕΔΕ, ζητά την αποκατάσταση της αλήθειας και την προστασία της υπόληψης του διοικητού του ΓΝΚ. Οσον δε αφορά στην αποδοχή ή μη της παραίτησής του, ζητά από τον υπουργό να πράξει τα δέοντα με αίσθημα δικαίου και κατανόηση λαμβάνοντας υπόψη και την έγγραφη στήριξη του συνόλου του ιατρικού και λοιπού προσωπικού του ΓΝΚ προς το πρόσωπο του διοικητού του νοσοκομείου.
 
 

Με εκτίμηση 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Πατσουράκος Φώτιος                Πάσχου Αθανάσιος

Διαδώστε τον Σύνδεσμο!

Leave a Comment