Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε το θάνατο ενός ακόμη μέλους του Συνδέσμου μας, συναδέλφου, επιστήμονα και κυρίως Ανθρώπου με Α κεφαλαίο.

 

Ο αείμνηστος Ματθαίος Δουζίνας, ήταν ένας εξαίρετος Υγειονομικός Επιστήμονας και Στρατιωτικός, και διακρινόταν από υψηλή ευαισθησία τόσο για την οικογένειά του όσο και το κοινωνικό σύνολο, εντός και εκτός ΠΝ, το οποίο του εμπιστεύτηκε το ανώτατο αγαθό της φύσης, ήτοι την υγεία.

Γεννήθηκε στον Πόρο το 1951, εισήχθη στο Ιατρικό τμήμα της Σχολής στις 2 Οκτωβρίου 1969.

Αποφοίτησε από την ΣΣΑΣ το 1974, κατετάγη στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού, υπηρέτησε σχεδόν σε όλες τις Υγειονομικές μονάδες αφού είχε λάβει την ειδικότητα της Χειρουργικής Θώρακος-Καρδιάς-Αγγείων.

 

Άσκησε με ιδιαίτερο ζήλο την ειδικότητά του και μάλιστα ήταν ο πρώτος Χειρουργός Θώρακος-Καρδιάς-Αγγείων στο Πολεμικό Ναυτικό. Απεχώρησε μετά από δική του επιθυμία από τις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού με το βαθμό του Αρχιπλοιάρχου Ιατρού (ΥΙ), με απώτερη προαγωγή στον βαθμό του Υποναυάρχου (ΥΙ), και έκτοτε ανέλαβε την Δ/νση Κλινικής Θώρακος-Καρδιάς-Αγγείων σε μεγάλο Ιδιωτικό Νοσοκομείο όπου διατηρούσε την θέση του μέχρι σήμερα.

 

Η έξοδος ακολουθία και ταφή του θα γίνει αύριο Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 15.30 στο Νεκροταφείο Παπάγου.

 

 

Με εκτίμηση 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Πατσουράκος Φώτιος                Πάσχου Αθανάσιος

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου

Leave a Comment