ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ

(Αφορά μόνο στους εκτός Αθηνών ψηφοφόρους)

Αγαπητέ συνάδελφε,

 

Λόγω των εργασιών αναβάθμισης της ιστοσελίδας μας, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, δε καθίσταται εφικτή η ηλεκτρονική ψήφος στις επερχόμενες εκλογές του συνδέσμου.

 

Αντ’ αυτού, τα μέλη μας που βρίσκονται εκτός Αθηνών και μόνο αυτά, δύνανται να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο, αρκεί να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις ακόλουθες οδηγίες:

 

1. Εκτυπώνεις το ενιαίο ψηφοδέλτιο το οποίο θα αναρτηθεί στο επίσημο site του Συνδέσμου, καθώς και στο Facebook, το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου, θέτεις με στυλό μαύρο ή μπλε, σταυρό προτίμησης έναντι κάθε υποψηφίου που επιθυμείς, μέχρι το μέγιστο αριθμό που αναγράφεται ανά κατηγορία, χωρίς να είναι υποχρεωτικό να εξαντλήσεις το μέγιστο αριθμό επιτρεπομένων σταυρών.

Δεν επιτρέπεται πέραν του ενός σταυρού για το ίδιο άτομο.

 

2. Βάζεις το ψηφοδέλτιο σε μικρό φάκελο και τον κλείνεις χωρίς να σημειώσεις οτιδήποτε επί αυτού.

 

3. Βγάζεις φωτοτυπία την πολιτική ή στρατιωτική (για τους ε.ε.) ταυτότητα (μόνο το μπροστινό τμήμα που έχει τη φωτογραφία) ή του διαβατηρίου σου.

 

4. Βάζεις τον κλειστό μικρό φάκελο και την φωτοτυπία της ταυτότητος σε μεγαλύτερο φάκελο, τον κλείνεις και γράφεις στο ΑΠΟ: (άνω αριστερή γωνία του μεγάλου φακέλου) το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή σου.

 

Στο δε ΠΡΟΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ (ΣΑ/ΣΣΑΣ)

                        ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ     12

                      Τ.Κ. 16346  ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

“ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΑ/ΣΣΑΣ.”

 

5. Βάζεις το απαιτούμενο γραμματόσημο και το ταχυδρομείς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020.

 

 

6. Εάν θέλεις να ψηφίσεις ΛΕΥΚΟ βάλε ένα άσπρο χαρτί, μεγέθους Α4 αντί του ψηφοδελτίου.

 

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα οικονομικώς ενήμερα μέλη μας.

Οι επιθυμίες υποψηφίων για ΔΣ και Εξελεγκτική Επιτροπή να έχουν αποσταλεί μέχρι Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12:00.

 

Εκ του ΔΣ ΣΑ/ΣΣΑΣ

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου