Αγαπητά μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ,

 

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η μικρή οικονομική σας ετήσια συνδρομή των 10 Ευρώ, είναι απαραίτητη για την βιωσιμότητα και τις εργασίες του Συνδέσμου καθώς και την προσπάθειά του να στηρίξει τις επιδιώξεις των μελών του. Χωρίς αυτήν οι δυνατότητες προώθησης των ιδεών του Συνδέσμου μας περιορίζονται στο ελάχιστο.

 

Παρακαλούμε όπως τακτοποιήσετε την συνδρομή σας ενόψει και των επερχόμενων εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., οι οποίες τοποθετούνται χρονικά τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, στις οποίες ως γνωστό μπορούν να συμμετέχουν μόνο οι ταμειακώς τακτοποιημένοι.

 

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επίκειται αναβάθμιση και βελτίωση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας ώστε να είναι περισσότερο φιλική στους χρήστες και να προσδίδει αξία στα μέλη και τους αναγνώστες της προσελκύοντας διαρκώς νέους επισκέπτες. Στα πλαίσια αυτά η ανάρτηση οποιασδήποτε επαγγελματικής δραστηριότητας μελών μας και μη στην ιστοσελίδα, εφόσον πληροί τους νομικούς και δεοντολογικούς κανόνες, θα αποζημιώνεται και τα έσοδα θα συμβάλλουν στην οικονομική ευρωστία και κατ΄ επέκταση θα ωφελούν τις δραστηριότητες του Συνδέσμου.

Για αναρτήσεις επαγγελματικής δραστηριότητας φυσικών προσώπων ορίστηκε το ποσό των 50 Ευρώ ετησίως και για αυτές των νομικών προσώπων το ποσό των 100 Ευρώ ετησίως. Για ειδικές περιπτώσεις θα αποφασίζει το Δ.Σ./ΣΑ ΣΣΑΣ.

Ο λογαριασμός του Συνδέσμου που μπορούν τα μέλη μας να καταθέτουν είναι στην Εθνική Τράπεζα GR4601100890000008948004273 αναφέροντας ονοματεπώνυμο.

 

Ας μην ξεχνάμε ότι η συλλογικότητα και η προσφορά δημιουργεί και εξυψώνει.

 

 

Μετά Τιμής

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Πατσουράκος Φώτιος             Κυριακόπουλος Νίκος

 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου