Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Σας κοινοποιούμε δράσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ) και του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Ικάρων:

 

Συνέδριο ‘Security and Defence State of the Art’ που θα πραγματοποιηθεί στις 3-4 Μαΐου 2018 στο Πολεμικό Μουσείο Αίθουσα Ι. Καποδίστριας

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

 

και το Σεμινάριο ‘Management-Logistics-Economics-Energy Fundamentals’ που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2018 στην Πορταριά στο Πήλιο στο Ξενοδοχείο ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

 

Η πλήρης ανακοίνωση:

“-Ανεβάζουμε τον πήχη ψηλά, ακόμη και σε διεθνές επίπεδο, με πρωταρχική επιδίωξη (1) την συμβολή μας στην δημιουργία μίας Ελλάδας δημιουργικής, παραγωγικής, θετικά μεταλλαγμένης, με αξιοσημείωτη ανάπτυξη στους τομείς της Αμυντικής Βιομηχανίας, Τεχνολογίας και Logistics και την προβολή νέων ανθρώπων (από τους εισηγητές μέχρι τους συντονιστές).

-Προσβλέπουμε σε ένα υψηλό ακροατήριο: Στελέχη του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, Στελέχη των ΕΔ/ΣΑ, Οικονομολόγους και Μηχανικούς, αλλά και φοιτητές ΑΕΙ και ΑΣΕΙ, καθώς και κάθε ενεργό πολίτη.

-Δίνουμε βήμα σε νέους εισηγητές, ομιλητές και συντονιστές (περισσότερους από 50), αποφεύγοντας τους επαγγελματίες του είδους,: υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, από την Ακαδημαϊκή Κοινότητα (περιλαμβανομένων των ΑΣΕΙ), φορείς και Ερευνητικά κέντρα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Παράγοντες Διοίκησης του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, διακεκριμένοι Αναλυτές, καθώς και επιφανή και έμπειρα στελέχη των ΕΔ και του Δημοσίου και Ιδιωτικού φορέα.

-Δίνουμε έμφαση σε μια πλατιά θεματολογία, καλά επιλεγμένη και καλά αντιπροσωπευτική της Παγκόσμιας και Ελληνικής ‘Security & Defence State of the Art Technology’.

-Είμαστε υπό την αιγίδα του ΥΕΘΑ (ΓΔΑΕΕ) και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας’.

-Αλλάζουμε τα στάνταρ των συνεδρίων και ημερίδων, εισάγοντας βαρυσήμαντα τραπέζια στρογγυλής παρουσίασης και συζήτησης, ουσιαστικοποιώντας τις ερωτήσεις για την ερώτηση per se και όχι για την προβολή των ερωτώντων, δίνοντας φρεσκάδα στο συντονισμό, βελτιώνοντας την αναλογία εισηγήσεις: ερωτήσεις (κοντά στο 1:1) αυτοματοποιώντας τις εγγραφές, τις πληρωμές, τις αιτήσεις χορηγίας και τις αξιολογήσεις με τις κατάλληλες.

-Οργανώνουμε, προβάλουμε, αναρτούμε τα πακέτα των συνεδρίων δημιουργώντας ‘reference points and templates’ σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.

-Χαιρόμαστε, ιδιαίτερα, τα υψηλά προσόντα και τα πλούσια ΒΣ των εισηγητών μας και των συμμετοχόντων στα στρογγυλά τραπέζια. Πιστεύουμε ότι το φύλο, η ηλικία και οι τίτλοι ακολουθούν μια καλή και καθαρή κανονική κατανομή.

 

Σας προτρέπουμε να ανοίξτε και να διαβάστε την ανάρτησή μας. Είμαστε, βέβαιοι, ότι θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και σας παρακαλούμε να συμπληρώστε το έντυπο εγγραφής (Registration Form) της ανάρτησης για εσάς, τους συγγενείς και φίλους σας που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο, όσο ενωρίτερα τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να έχουν θέση στο αμφιθέατρο του Συνεδρίου,

 

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς,

Οι Συντονιστές του Συνεδρίου και του Σεμιναρίου

Αναστάσιος Μπασαράς – Θεόδωρος Γιαννιτσόπουλος”

 

Μετά Τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Πατσουράκος Φώτιος               Κυριακόπουλος Νίκος

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου