Με αφορμή την αναδημοσίευση που αφορά στη διένεξη μεταξύ του πρώην Διευθυντή του ΝΝΑ και Ναυάρχου ε.α. ασθενούς ( διένεξη η οποία κατέληξε στη δικαιοσύνη μετά από αναφορά στην δικαιοσύνη του Δντου του ΝΝΑ) ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ γνωρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι στηρίζει τους Στρατιωτικούς Ιατρούς σεβόμενος την επιστημονική τους κατάρτιση ,τις άοκνες προσπάθειες που καθημερινά καταβάλουν για να εξασφαλίσουν την πολύτιμη υγεία των ασθενών ( στρατιωτικών και μη καθώς και των μελών των οικογενειών τους ) παρά τις δυσμενείς καταστάσεις που εκπορεύονται από την παρούσα οικονομική ύφεση ( έλλειψη σε προσωπικό και υλικά ),την στρατιωτική τους δεοντολογία και τέλος την συναδελφικότητα που τους διέπει.

Για όποιες πιθανές αποδεδειγμένες αντιδεοντολογικές ή παράνομες ενέργειες λειτουργών της υγείας ο Σύνδεσμος μας τις καταδικάζει ,και προτρέπει τους κατά καιρούς ενδιαφερόμενους/διαμαρτυρόμενους να εξαντλούν τα κατά το νόμο προβλεπόμενα μέσα ( αναφορές ,αγωγές κλπ )

Σχόλια δυσμενή ή καταγγελίες και ιδίως ανώνυμες στο διαδίκτυο είναι διχαστικά και δεν προσφέρουν τίποτα στην ομόνοια των στελεχών ε.ε. και ε.α.

 

Μετά Τιμής

                                                    

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πατσουράκος Φώτιος             Κυριακόπουλος Νίκος

 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου