Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες, μία πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού, επιστρέφουν στα Ψαρά μετά από τρία χρόνια από την πρώτη τους επίσκεψη εκεί, ολοκληρώνοντας με επιτυχία μια ακόμα αποστολή, με στόχο την παροχή δωρεάν ολοκληρωμένης υγειονομικής φροντίδας και υποστήριξης στους κατοίκους του ακριτικού νησιού.

Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Τώρα», με τη δημοσιογράφο κυρία Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου, ακολουθεί τη δεύτερη αποστολή στα Ψαρά, η οποία διήρκησε δύο ημέρες, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα υγειονομικής φροντίδας μέσα από τα μάτια όλων των ανθρώπων που αποτελούν τη ψυχή του προγράμματος, συμπράττοντας στην υλοποίησή του.

Aπό την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, τον Ιανουάριο του 2014, μέχρι σήμερα, έχουν ωφεληθεί συνολικά σχεδόν 10.000 κάτοικοι σε 20 παραμεθόρια νησιά.

Για να παρακολουθήσετε το απόσπασμα της εκπομπής του ΣΚΑΙ “Τώρα”, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο, επιλέξτε την εκπομπή 28/6/2017 και πλοηγηθείτε στο λεπτό 50:44:

http://www.skai.gr/tv/show/?showid=65576

 

Μετά Τιμής

                                                    

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πατσουράκος Φώτιος             Κυριακόπουλος Νίκος

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου