Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, νέοι και νέες συνάδελφοι Στρατιωτικοι Ιατροί, θα κληθουν να στελεχώσουν  θέσεις υγειονομικών στο hotspot του Σχιστου και μάλιστα σε τόσο μεγάλο αριθμο, που θα δημιουργήσει πολυ μεγάλο πρόβλημα τοσο στο προσωπικό, όσο και στα νοσοκομεία μας !!! Και όλα αυτα τη στιγμη που :
– Όλο και μειώνεται ο αριθμος των εισακτέων Στρ. Ιατρων (και των άλλων ειδικοτήτων φυσικα) στη ΣΣΑΣ,
-Είναι προσφάτως ψηφισθείς ο νομος και σε ισχύ, όπου οι στρατεύσιμοι ιατροί μπορουν να κάνουν το….”αγροτικό” τους στην περιφέρεια,
-Οι συνάδελφοι Στρ. Ιατροί καλούνται σε τακτα χρονικά διαστήματα και πέραν των εκτάκτων υποχρεώσεων, να στελεχώσουν θέσεις κέντρων κατατάξης ανά την πειρφέρεια αλλα και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε απομακρυσμένες πόλεις και νησιά.
Επίσης εχθές στην τηλεοπτική του παρουσία ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένος, εκανε λόγο για την προσπαθεια εξευρεσης της καλύτερης δυνατης λύσης για τα συσσίτια των “hotspot” , μέσω των Οικονομολόγων Αξιωματικών που διαθέτει το στράτευμα μας (ως ανωτέρω video).
=======================

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου