424 ΓΣΝΕ … Ένα Νοσοκομείο που λίγο πολύ όλοι έχουν προβάλει ως το διαμάντι της νοσοκομειακής περίθαλψης των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ένα Νοσοκομείο που όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο όχι μόνο για την μεγαλοπρέπειά του, την καθαριότητα, τις παροχές υγείας που προσφέρει, αλλά και για το προσωπικό του.

Έτσι και εγώ έχω την ανάγκη να εκφράσω αυτήν την ικανοποίηση από τις υπηρεσίες υγείας που μου παρασχέθηκαν από την Α Ορθοπεδική Κλινική του 424 ΓΣΝΕ.

Εισήχθην στην Α Ορθοπεδική την 5 Οκτ 2015 για να

χειρουργηθώ στον ώμο. Ήταν το πρώτο μου χειρουργείο και ομολογώ πως ο φόβος που ένιωθα ήταν κάτι πέρα από τις δυνάμεις μου.

  Παρόλα αυτά όμως το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Α Ορθοπεδικής Κλινικής με την εμπειρία που διαθέτει, εκτελώντας κατά γράμμα όσα προστάζουν τα πρωτόκολλα της υγείας αλλά και με αγάπη για το έργο που επιτελούν, με καθησύχασαν και όλα πήγαν καλά.

Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες. Από το τραυματιοφορέα συνάδελφο που με το χαμόγελο προσπαθούσε να μου αποβάλει το άγχος, το προσωπικό του χειρουργείου που στάθηκε δίπλα μου για την ώρα που έμενα έχοντας ακόμα τις αισθήσεις μου, μέχρι τον Γενικό Αρχίατρο που έκανε την επέμβαση κ. Μπισμπινά Ηλία που με την εμπειρία του προχώρησα ήρεμος σε αυτήν την επέμβαση.

Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και τον Υπίατρο κ. Τσικόπουλο που στάθηκε στο πλευρό, όχι μόνο το δικό μου, αλλά και όλης της πτέρυγας της Α Ορθοπεδικής την κάθε στιγμή.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ, για όλο το Νοσηλευτικό Προσωπικό της Α Ορθοπεδικής που δεν έκαναν απλά τη δουλειά τους, δεν έκαναν απλά λειτούργημα, αλλά έδειχναν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους σε συναδέλφους ασθενείς, με όλες τους τις δυνάμεις, όλο το 24ωρο.

Έζησα μια ξεχωριστή εμπειρία. Έζησα την αγάπη προς το συνάνθρωπο. Εισέπραξα το ενδιαφέρον από άγνωστους ανθρώπους για την υγεία μου, και αυτό ήταν ένα δώρο όπου δεν μπορώ να τους το ξεπληρώσω.

Σας ευχαριστώ για όλα!

ΕΠΟΠ Λχίας (ΕΜ) Μίχας Ηρακλής

Γεν.Γραμ. ΕΣΠΕΑΜΘ

 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου