Αγαπητοί φίλοι, μέλη, συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι φέτος το ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ¨Η ΜΕΛΙΣΣΑ”, θα συμμετάσχει με την Ομάδα του, στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου 2015. Μαζί του θα είναι όπως πάντα και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Σας καλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό το έργο της “Μέλισσας”, αλλά και ταυτόχρονα υποστηρίζοντας και μία σπουδαία εκδήλωση που διοργανώνεται στην πόλη μας.
Τα πακέτα συμμετοχής περιγράφονται στην προκήρυξη της διοργάνωσης (θα τα βρείτε και παρακάτω). Ταυτίζονται με αυτά του κανονικού αντιτίμου ατομικής συμμετοχής.

Η “Μέλισσα” θα λαμβάνει το ποσό των 5 ευρώ για καθεμία συμμετοχή, για οποιοδήποτε πακέτο εγγραφής έχει επιλέξει ο συμμετέχων. Σε περίπτωση που επιλεχθεί το εκπτωτικό πακέτο (μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, Σώματα Ασφαλείας) θα πρέπει να προσκομιστούν τα σχετικά παραστατικά ιδιότητας (φοιτητικό πάσο – για όσους είναι κάτω των 30 ετών/ κάρτα ανεργίας/ μαθητική ταυτότητα/ στρατιωτική ταυτότητα), καθώς απαραίτητη είναι και η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα για τη συμμετοχή των ανήλικων δρομέων.
Αν θέλετε να ενισχύσετε το Ίδρυμα, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο ίδρυμα ή στην Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας και όχι στην ιστοσελίδα ή στα γραφεία της διοργάνωσης, αλλιώς δεν θα μπορέσει να εισπράξει η “Μέλισσα” τα 5 ευρώ ανά συμμετοχή.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Ιδρύματος στο τηλέφωνο : 2310 – 341965 ή στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο stegimelissa@gmail.com ή με την Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας στο espekm@espekm.gr
To Ορφανοτροφείο Μέλισσα βρίσκεται στη Χαρ. Τρικούπη 2 ,στο Πανόραμα.
Είμαστε στη διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε.
Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!!!
Σας ευχαριστούμε θερμά!!!
Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας

 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου