Απο τον αγαπητο συνάδελφο-Οικονομολόγο Αξκό μας, Σάββα Μανουσαρίδη

Μία ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε. Κάποιοι-ες θα επιστρέψετε πάλι στα θρανία από Σεπτέμβρη, κάποιοι-ες θα ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, αφήνοντας πίσω τα ανέμελα μαθητικά χρόνια.

Στους μαθητές και μαθήτριες που θα ξεκινήσουν από εβδομάδα το δικό τους αγώνα των Πανελληνίων Εξετάσεων εύχομαι καλή επιτυχία, να έχουν δύναμη, υπομονή, τύχη και αισιοδοξία για να φέρουν εις πέρας την προσπάθεια τους επιτυχώς με καθαρή σκέψη και ηρεμία.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια της μαθητικής ζωής και το εισιτήριο για όσους φιλοδοξούν να συνεχίσουν την εκπαιδευτική τους πορεία στα Ανώτερα και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Αγαπητοί μου μαθητές-τριες ο δρόμος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν είναι η μοναδική και τελευταία ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Είναι μια μάχη στη ζωή σας και όχι ο πόλεμος.

Είναι ο «πηγαιμός για την Ιθάκη» και όχι η ίδια η Ιθάκη.

Με αισιοδοξία και στραμμένα τα μάτια στο μέλλον, να θυμάστε ότι οι προσπάθειες του καθενός σας ξεχωριστά θα ανταμειφθούν και σας εύχομαι από καρδιάς Υγεία, Δύναμη και Καλή Επιτυχία.

Επίσης θερμές ευχές στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

==============================

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου