Μετα την πρόσφατη νοσηλεία μου στο 251 ΓΝΑ ,το νοσοκομείο που πολλοί αγαπησαμε και μας δίδαξε πολλά, θα ήθελα και απο αυτό το βήμα πρώτα ως ασθενης και μετά ως συνάδελφος Σασιτης, να ευχαριστήσω κάποιους συναδέλφους και φίλους γιατί για άλλη μια φορά εργάστηκαν με επαγγελματισμό μου προσέφεραν θεραπεία και συμπαράσταση και απέδειξαν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας που παρέχουν.
Ειδικές ευχαριστίες και συγχαρητηρια στον διευθυντή της ουρολογικης κλινικής του 251 ΓΝΑ Σμχο (ΥΙ) Κο Ραπτιδη Γρηγοριο για την εξυπηρετηση, την επέμβαση αλλά και την λειτουργία της κλινικής. Επίσης ιδιαίτερο ευχαριστώ οφείλω στον φίλο, συμμαθητή και αναισθησιολογο μου Σγο (ΥΙ) Ράντη Θάνο  για την άψογη αναισθησία και ανάνηψη μου παρα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι αναισθησιολογοι λόγω έλλειψης προσωπικού και παρόλα αυτά συνεχίζουν απτοητοι να είναι λειτουργοί και επαγγελματίες ταυτόχρονα αλλά και αφανείς ήρωες συνάμα.
Τέλος να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό της πτέρυγας 5Α για τον επαγγελματισμό του και την συμπαράσταση που μου παρείχε παρά τον φόρτο εργασίας. Ενα μεγαλο ευχαριστώ σε όλους και όλες και να τους δίνει ο θεός υγεία και δύναμη για να προσφέρουν στον συνάνθρωπο την υγεία του άλλα και να κατατάσσουν το ΓΝΑ σε ενα απο τα καλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.
Γ.Ζαχαρόπουλος
==============

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου

Leave a Comment