από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΑΣ και Αποστράτων Αξιωματικών Ε. Δ και Σ. Α ενοριτών και φίλων της ενορίας Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου
-Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εις τιμήν όλων των συναδέλφων των Ε.Δ και Σ.Α. και των οικογενειών αυτών και απέδωσε τιμή στους πεσόντες Αξιωματικούς με την ευκαιρία της επετείου των θλιβερών γεγονότων στα Ίμια. Στη Θ. Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου τελέσθηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων των μελών μετά των οικογενειών αυτών , μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων Αξιωματικών στα Ίμια και στη Ισπανία, και «τρισάγιο» υπέρ αναπαύσεως των αποβιωσάντων αξιωματικών των προερχομένων από τη ΣΣΑΣ. Στη Θ. Λειτουργία έψαλε ο Υποστράτηγος ε.α. Πυροβολικού κ. Σταθόπουλος Βασίλειος.
-Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και εν αποστρατεία Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί και των τριών Όπλων , της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού. Την ΕΑΣ εκπροσώπησε ο Υπτγος ε.α Παπαδόπουλος Απόστολος. Με το πέρας της Θ. Λειτουργίας οι Ιερείς προσκάλεσαν τους (120) εκατόν είκοσι παρευρισκομένους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στην αίθουσα της Νεανικής Εστίας του Ι.Ν Αγ. Αθανασίου για ένα κέρασμα και έγινε κοπή βασιλόπιτας από τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ Στρατηγό Κων/νο Γκίνη.
-Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ ε.α. Αξιωματικός Οικονομικού του Πολεμικού Ναυτικού Αντωνιάδης Ιωάννης ευχαρίστησε στο πρόσωπο των τριών Ιερέων όλη την ενορία που για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι πύλες της Εκκλησίας άνοιξαν φιλόξενα και αγαπητικά προς τους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Ήταν πραγματικά η Θ. Λειτουργία μια μυσταγωγία και η συναδελφική επικοινωνία μία ευκαιρία παλαιών αναμνήσεων και εμπειριών .
-Στη συνέχεια ο οργανωτής της εκδήλωσης Συνταγματάρχης ε.α Οικονομικού Κων/νος Μουργελάς ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και ευχήθηκε σε μελλοντική συνάντηση πάλι στην ζεστή και φιλόξενη ενορία Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου
Για το Εκκλησιαστικό Συβούλιο του Ι.Ν Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου
Κ. Μουργελάς Αντιπρόεδρος
=========================

 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου