…αυτός όμως που δεν αγωνίζεται, ήδη έχει χάσει (ή το δελτίο παραπόνων του Γ.Αντωνιάδη)
-Θα επιθυμούσα να (ξανα)γνωστοποιήσω πως η κοπή της πίτας των μελών του Συνδέσμου μας, θα λάβει χώρα στον ετήσιο χορό μας, που αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα πραγματοποιηθεί στο κοσμικο κέντρο “ΕΝΑΣΤΡΟΝ” (Β,ΚΑΡΡΑΣ-Τ.ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ-Σ.ΡΟΚΟΣ-ΑΜΡΥΛΛΙΣ-ΛΕΓΑΚΗΣ),την Παρσκευή 6/3/2015. Υπενθυμίζουμε επίσης πως, το ιδιο πραξαμε σε όλους τους ετήσιους χορούς μας , χωρίς καμμια εξαίρεση και ανευ ουδεμίας επιβαρύνσεως επί της τιμης προσκλήσεως για την αγορά των απαιτουμένων “βασιλόπιτων”.
-Την Τετάρτη 21/1/2015, πραγματοποιηθηκε το πρωτο Δ.Σ. του Συνδέσμου μας για το έτος 2015, στον καθορισμένο και φιλόξενο χώρο του Αντιπροέδρου μας (και τον ευχαριστουμε για αυτό, καθόσον πλέον του χώρου που μας διαθέτει, καλυπτει και τα έξοδα των ποτών και των εδεσμάτων), στο οποίο παραβρέθηκαν κανονικά και αναπληρωματικά μελη του νέου αλλά και του παλαιού  Δ.Σ. μας καθώς επίσης και μέλη που παρευρισκονταν ανελλειπως στα προηγούμενα  Διοικητικά μας Συμβούλια του 2014, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα που ειχαμε κάνει, για ανοικτα Δ.Σ.
-Ως εκ τουτου, δεν έγινε καμμια επιλεκτική επιλογή , ουτε ήταν ποτέ στις προθέσεις μας, να διαχωρίσουμε συναδέλφους ή να προκαλούνται τέτοιες λανθασμένες εντυπώσεις. Απεναντίας και στο επόμενο Δ.Σ. θα σας ενημερωσουμε εγκαιρα και προσδοκούμε την παρουσία σας και τη συμμετοχή σας στα δρώμενα του Συνδέσμου μας, παραστασεις βεβαίως που θα θέλαμε να τις βιωσουμε και στον χρόνο που παρήλθε, αλλά πλήν των 4-5 συναδέλφων που μας συνόδευσαν σε αυτο το ταξίδι, δεν ειδαμε περαιτέρω ανταπόκριση.
-Κατανοούμε φυσικά τις υποχρέωσεις του καθενός εξ ημων (προσωπικά σας διαβεβαιώνω πως με τα μέλη του Δ.Σ. βλεπόμαστε μονο στα Δ.Σ. και στις εκδηλώσεις που συμμετέχουμε ή ειμαστε καλεσμένοι, γιατι οι υποχρεώσεις και οι ρυθμοι ζωής, δυστυχώς αυτο επιτάσσουν και γραφω δυστυχώς γιατι θα επιθυμούσαμε να έχουμε αυτό το “παρείστικο” κλίμα, για το οποίο διαπομπευθήκαμε δημοσίως, αλλά φευ…), αλλά ειλικρινά μας στεναχωρούν υπέρμετρα δημόσια σχόλια για επιλεκτικές επιλογές, παρείστικες συγκεντρωσεις, οικογενειακές συνάξεις κλπ.
-Παλι μιλώντας προσωπικά . θα ήθελα και δημοσίως να ζητήσω συγνώμη που στο συγκεκριμένο χώρο έκανα το “εγκλημα” να παραβρεθώ με τον αδελφό μου (Υπνχο ε.α.) , αλλά θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω,  πως η παρουσία του ηταν ως ενός απλου παρατηρητή και φιλου, δεν συμμετειχε στην κοπή της πιτας (ουτε πηρε κομματι), ουτε προφανως και εζημίωσε το ταμειο του Συνδέσμου, αφου τα εδεσματα ήταν κερασμένα….
-Μακάρι αγαπητοι συνάδελφοι και φίλοι, να είχαμε τη δυνατότητα να προσκαλέσουμε σε εναν δικό μας ιδιόκτητο χώρο, το σύνολο των μελών μας σε μια παρόμοια τελετή κοπής της πίτας, αλλά όπως καταλαβαίνετε στην παρουσα εποχή και με τα υφιστάμενα οικονομικά δεδομένα και “σημεία των καιρών”, ειναι ανθρωπίνως αδύνατο να το πράξουμε.Αυτό όμως φυσικά δεν σημαινει πως σας περιμένουμε στις πασης φύσεως εκδηλώσεις, που κατα καιρους πραγματοποιουμε, για να ξαναβλεπόμαστε, να επικοινωνούμε κια δια ζώσης , αλλά και να προβληματιζόμαστε, ειτε αυτα ειναι χοροι, ειτε συναθροίσεις,ειτε επιμορφωτικές ημερίδες .
-Και επειδή γραφτηκαν επίσης σχόλια, για τον ρόλο του Συνδέσμου και για  τη γυαλα-κόσμο που θέλει να κινειται, το μονο αντεπιχείρημα που θα μπορουσα να επικαλεστω (χωρίς φυσικά να διεκδικούμε ως Συνδεσμος το αλάθητο ή ότι θα μπορουσαμε ακόμα περισσότερα να επιτυχουμε), ειναι να παραπέμψω τους γράφοντες στο lnk για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου, τα επιτευγματά του (με πιο προσφατο και χαρακτηριστικό αυτό,της τελικής επσιτροφής χιλιαδων ευρω αναδρομικά σε εκατοντάδες συναδέλφους Σασιτες, που ειχαν δηλώσει εργασία απο 1-1-2013) και τα δρώμενα μας εντός του 2014. Παράλληλα θα τους καλούσα στην ερχόμενη Γ.Σ., να ακόυσουν και δια ζώσης τον Διοκητικό μας Απολογισμό και να συζητησουμε εκετενώς τις αιτιάσεις τους και τα παραπονά τους.
-Τέλος και ζητω συγνώμη για το μακροσκελές “δελτίο παραπόνων” μου, χωρίς να θέλω να γινομαι κουραστικός θα ήθελα να υπενθυμισω για μια ακόμη φορά πως όλοι όσοι ασχολούμαστε με το Σύνδεσμο, το πράττουμε με αγαπη προς το συνάδελφο Σασιτη και με περίισιο μεράκι, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος (πολλες φορές δε εις βαρος του επαγγέλματός μας και των καθημερινων υποχρεώσεων μας) και προς Θεου, χωρίς καμμία πολιτική σκοπιμότητα. Δωξα τω Θεω, πριν από λιγο καιρό και χωρίς καμμια δευτερη σκέψη απέρριψα προτασεις μεγάλων κομμάτων για καθοδο στην πολιτική σκηνή, γιατι αισθανόμουν τουλάχιστον έως τότε, πως με καλύπτει αυτό το δέσιμο με το Συνδεσμό μας. Αλλά επειδη ποτέ δεν είναι αργά και κανείς μας δεν είναι “κολλημένος” με καρέκλες, τίτλους και ιδιότητες, ευχαρίστως να αποδεχθώ τυχόν προτάσεις μομφής μεθαυριο στη Γ.Σ. και να αποχωρήσω διακριτικά , παραδίδοντας τη σκυτάλη σε πιο ανοικτόμυαλους συναδέλφους, πιο ικανους απο εμάς, με περισσότερη όρεξη και διαθεση προσφοράς, που σίγουρα υπάρχουν και θα υπάρξουν στο εγγυς μελλον….
Σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη
Γιάννης Αντωνιάδης
  Σασιτης Οικονομολόγος Αξκός
Υ.Γ. 1 Για όσους συναδέλφους αναρωτιούνται ευλόγως : “που και πότε διημείφθησαν  τα ανωτέρω?” Στην κοινότητά μας στο Facebook που απαριθμεί αισίως 1603 μέλη και στην οποια το μονο που ζητήθηκε απο τα μέλη, μέσω των 3 συναδελφων-συνδιαχειριστών, ήταν, η αποφυγή υβριστικών και εμπαθη σχολίων για πολιτικόυς , πόσω μαλλον για συναδελφους και η επαναλαμβανόμενη και κουραστική προβολή προιόντων πωλησης και υπηρεσιων (εξάλλου και για αυτό το σκοπό, υφίστατι ειδικό section στην επισημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας, με δωρεάν επαγγελματική προβολή των μελών μας). Για τους γνωστες δε της εφαρμογής, θα μπορουσαν κάλλιστα οι διαχειριστές να διαγραφουν τετοιου ειδους προσβλητικά σχόλια ακόμα και μέλη, επαφιόμενοι όμως στην ωριμοτητα και σοβαρότητα των συμμετεχόντων (και αυτων που γράφουν και προφανως αυτων που διαβάζουν), δεν προχώρησαν σε τέτοιου είδους διαδικασίες. Αν όμως υπάρχουν μέλη που δεν συμφωνουν με αυτες τις πρακτικές (που σημειωτέον προέκυψαν κατόπιν εισηγησεως της πλειοψηφίας των συμμετεχόντων ή όσων τέλος παντων θέλησαν να συμεισφέρουν με τη γνωμη τους στην άποψη της πλειοψηφίας, δεν μπορουμε να γινουμε επισης φορτικοί σε τετοιου ειδους επιλογες), ΚΑΝΕΝΑΝ δεν κρατουμε με το ζόρι ουτε εκεί ουτε στο Συνδεσμο….Αναφαιρετο δικαίωμά του να αποχωρήσει και εαν προκειται για το Σύνδεσμο να ζητησει με νόμιμες διαδικασίες την αποπομπή των ηθικών , κατα τη γνωμη του, αυτουργων.
  Υ.Γ.2 Όλα τα ανωτέρω απηχουν  καθαρά προσωπικές απόψεις του γράφοντος.

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου