Τη χρονιά που μας πέρασε πολλά φιλόξενα βήματα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, φιλοξένησαν Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα θέματα των συναδέλφων μας αλλά και της επιστήμης τους. Θα επιθυμούσαμε λοιπόν, να εκφράσουμε και δημόσια τις ευχαριστίες μας στα φιλόξενα κανάλια ART CHANNEL, ANT1,KONTRA,BLUE SKY, στους ραδιοφωνικούς σταθμους ALPHA, RADIO1 ΠΕΙΡΑΙΑ,ΑΝΤ1 καθώς και τις ιστοσελιδες OnAlert,Kranos,StarataLogia,Epirus Corner και όσες άλλες δημοσίευσαν άρθρα,ενημερώσεις,παρουσιάσεις μας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστησουμε όλες ανεξαιρέτως τις Ενώσεις,Ομοσπονδίες, Σωματεία και Συλλόγους εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών Ε.Δ. & Σ.Α., για τον κόπο που έκαναν και τις προσπάθειες που καταβάλλουν μαζί με όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους  πασχίζοντας νυχθημερον, για την ενημέρωση των συναδέλφων αλλά και την ανάδειξη των προβλημάτων μας.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ 
Παρακάτω αναδημοσιεύουμε και μέρος του άρθρου-απολογισμού του φιλόξενου “onalert.gr”, που αναφέρθηκε και στην παρουσία του Προέδρου του Συνδέσμου μας (δις) την χρονιά που μας πέρασε:

“….Το 2014 η Εθνική Άμυνα “πέρασε” από το studio του Onalert.gr
…O πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανέστης Τσουκαράκης ,ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ Γιάννης Αντωνιάδης, ο δικηγόρος των στρατιωτικών Γιώργος Αντωνακόπουλος κι άλλοι πολλοί, βρέθηκαν στο studio του Onalert.gr….”
http://www.onalert.gr/stories/to-2014-sto-onalert/39542

==============

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου