Την έναρξη των εργασιών της Διεθνούς Ημερίδας «Επεκτείνοντας τα όρια της Πυρηνικής Ιατρικής»  κήρυξε το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως στη Θεσσαλονίκη, η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά.

Στο χαιρετισμό της η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί προκειμένου να λειτουργήσει σε λίγες ήμερες ο γραμμικός επιταχυντής  στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, καθώς και την πολιτική του ΥΕΘΑ στο χώρο της Υγείας, τονίζοντας ότι « στόχος είναι να επικεντρώσουμε στον άνθρωπο που έχει ανάγκη, στον άνθρωπο που υποφέρει».

«Δώσαμε σκληρή μάχη όλο αυτό το διάστημα μαζί με τους ανθρώπους του νοσοκομείου και του επιτελείου στην Αθήνα για να προχωρήσουμε, για να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι, να πάρουμε τις αδειοδοτήσεις και έτσι σε λίγες μέρες θα ανοίξει τις πόρτες του.«Θέλουμε να λειτουργήσει το τμήμα ακτινοθεραπείας και το τμήμα πυρηνικής ιατρικής στο 424 ΓΣΝΕ προς όφελος των πολιτών»», επεσήμανε η ΑΝ.Υ.ΕΘ.Α..

Στο τέλος δε της ομιλίας της τόνισε για τους Στρατιωτικούς μας Ιατρούς: “

Να συγχαρώ όλους τους γιατρούς, όλους τους επιστήμονες για το έργο σας και με τα λόγια αυτά να κηρύξω την έναρξη της σημερινής Διεθνούς Ημερίδας για την Πυρηνική Ιατρική».

 

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την σημερινή πρόσκληση να παραστώ και να χαιρετήσω τη Διεθνή αυτή Ημερίδα Πυρηνικής Ιατρικής,  που φιλοξενείται στο 424 ΓΣΝΕ, να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία σας.


 

 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου