Είναι πλέον οριστικό!Η συνάντηση για τα 20 χρόνια από την είσοδό μας στη ΣΣΑΣ θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11πμ .Θα τελεστεί μνημόσυνο για τον Προκόπη και τον Ιάκωβο και στη συνέχεια θα υπάρχει γεύμα!
Παρακαλώ όσους είστε σίγουροι ότι θα παρευρεθείτε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα στο inbox μου στο fb ή στο κινητό το δικό μου (6936819814) ή του Σταματόπουλου (6983509035) και παράλληλα να αναφέρετε αν θα συνοδεύεστε στο τραπέζι που θα κάνουμε το Σάββατο το βράδυ (20 Σεπτεμβρίου) και από πόσα άτομα.
Παρακαλώ να διαδώσετε την παραπάνω πληροφορία και στους συμμαθητές μας .
Επίσης παρακαλώ τους συμμαθητές που είναι Θεσσαλονίκη να αναλάβουν την εύρεση ενός κατάλληλου εστιατορίου, μουσικής ταβέρνας κλπ. που θα μπορούσαμε να βρεθούμε το Σάββατο το βράδυ.Κατανοώ τις δυσκολίες(θα είναι μεγάλος ο αριθμός των συμμετεχόντων,το μαγαζί θα θέλει προκαταβολή κλπ.),θεωρώ όμως πως αν ασχοληθείτε 5-6 συμμαθητές π.χ. θα παρακάμψουμε τις δυσκολίες αυτές,αν λόγου χάρη το μερίδιό που σας αντιστοιχεί δοθεί ως προκαταβολή.Σε κάθε περίπτωση,υπάρχει και η εναλλακτική της λέσχης με το υπέροχο μπαλκόνι και τη φοβερή θέα και πάλι όμως θα πρέπει να είμαι ενήμερος εγώ και ο Χρήστος όσον αφορά την προσέλευση.
Σας ευχαριστώ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
Γ,Κάπελλος
=========

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου