-Πρωϊνή αναφορα 2ου λόχου καπου το σεπτεμβριο του 1997:
Υπλγος (ΠΖ) Μπ…. : Που ειναι ο ΜIV ΤΑΔΕ? Γιατι λειπει?
-Λ/Υ : Εχει υπηρεσιακο κ.Υπλγε γιατι δινει μαθημα.
-Υπλγος (ΠΖ) Μπ…. : μαθημα? τι μαθημα?
-Λ/Υ :ανατομια 2!!
-Υπλγος (ΠΖ) Μπ…. : τι κολπο ειναι αυτο να δινετε μαθηματα και τον σεπτεμβρη? εγω θυμαμαι στην Ευελπιδων στο δευτερο ετος ειχα περασει την Βλητικη 2 με την πρωτη. δεν εδινε κανενας μαθηματα τον σεπτεμβρη!!!

Γ.Ζαχαρόπουλος
============
Το 1981 όταν ο Μαθητής (VI)……πήρε πτυχίο (πέρασε καιμ το τελευταίο μάθημα), πήγε στον ΔΚΤΗ της Σχολής τότε  ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ και του ανέφερε το γεγονός. Ο ΔΚΤΗΣ ακούγοντας συνεχώς και όλη τη χρονιά ότι ο ένας μαθητής άφησε ένα μάθημα, ο άλλος δυο κ.ο.κ. του απαντά : “ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΑΦΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ??? ………”
Β.Διαμαντίδης
==========

Το απίστευτο “καρφί:(αλλη μια αληθινή ιστορία βγαλμένη απο τη… Σχολή)
Απόγευμα σαββάτου, πρωτοετης και φυσικα τιμωρημένος, μετα το δείπνο έχω τη φαεινη ιδέα να πάρω ενα τηλέφωνο απο το καρτοτηλέφωνο που υπάρχει στο ισόγειο των σημερινών εστιατορίων. στα πρωτα δυο λεπτα της συνομιλιας καταλαβαίνω οτι κάποιος άλλος βρίσκεται πίσω μου και περιμένει στην ουρά. Γυρίζω και βλέπω εναν επι πτυχίο μαθητή VI απο το Ζαίρ ονόματι arcadius banza( δεν τον ειχα ξαναδει, μετα τον έμαθα και …δεν τον ξέχασα ποτέ) να μου λέει :
-Τελειώνεις ασε?
Και αφελεστατα του απαντω. :τώρα ξεκίνησα να μιλάω αλλα έχει καρτοτηλέφωνο και πανω στον 1ο όροφο στο ΚΨΜ.
Μου απαντά : πας καλα ρε ΑΣΕ που θα παει ο εκτοετης πανω. Βγκες στην αναφορα!!! Το κακο ηταν οτι τρομαξα να πάρω άκυρο γιατί…δεν τον ήξερε κανένας( προφανώς ηταν στο 5 έτος πτυχίου!!!)

Γ.Ζαχαροπουλος
============

 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου

Leave a Comment