Χ.Μπίσιας :αντιγράφω από την σελίδα στο FB των αποφοίτων της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (δείτε την προτελευταία παράγραφο)… MED.AUTH.ALUMNI-REUNION

“Στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης θα υπάρχει πλέον γιατρός μετά από επίσημο αίτημα του Κώστα Τασούλα στον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη που αναμένεται να ικανοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και άμεση ανταπόκριση του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Μία σημαντική είδηση για τους επισκέπτες του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, καθώς έστω κι αργά πλέον θα υπάρχει γιατρός στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου.

Από σήμερα οι πολυπληθείς επισκέπτες του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης θα μπορούν να έχουν επιτόπου ιατρική κάλυψη για τυχόν προβλήματα υγείας που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της ξενάγησής τους.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τασούλας ζήτησε από τον υπουργό Υγείας Μ. Βορίδη την απόσπαση ενός γιατρού γενικής Ιατρικής στην Α’ ΕΠΚΑ και το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί από το υπουργείο Υγείας και ειδικότερα από την 1Η ΥΠΕ.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Δ. Αβραμόπουλος ανταποκρίθηκε άμεσα σε σχετικό αίτημα και ήδη στο χώρο του ιατρείου που βρίσκεται στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης τοποθετήθηκε οπλίτης ιατρός.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τασούλας ευχαρίστησε τον κ. Αβραμόπουλο και τον κ. Βορίδη για την άμεση και θετική τους ανταπόκριση στο σχετικό αίτημα του Υπουργείου Πολιτισμού.”
πηγή Newsit

=============

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου