TETEL

TETEL
Επειδή ξαναβγήκε στην επιφάνεια της δημοσιότητας το θέμα των ΜΕΤΟΧΙΚΏΝ ΤΑΜΕΙΩΝ μας (θέλουμε να πιστεύουμε όχι ως μέσο “εκδίκησης”, μετά τη δικαίωση μας στο ΣτΕ) θα επιθυμούσαμε να υπενθυμίσουμε κατά πρώτον,  στους αρμοδίους “χειριστές” του θέματος πως, οτι ήταν να πράξουν το έπραξαν τόσο με τα κουρέματα-psi των ταμείων που είχαν μέλλον και βιωσιμότητα, όσο και με την κακοδιαχειρήση του ενός εξ αυτων (ουσιαστικά το ίδιο αποτέλεσμα θα προέκυπτε στο τέλος,με το psi, για τους…”ειδήμονες”) και έτσι τα έφθασαν στα όρια “επιβίωσης”, και κατα δεύτερον να τους ζητήσουμε την “μελέτη” που πραγματοποιηθηκε και βάσει της οποίας εξήχθη το συμπέρασμα πως η ….μονη(!) λύση ειναι η επικουροποίησή τους και η ενταξη στο ΕΤΕΑ.
Γιατί όπως κατ επανάληψη εχει αναλυθεί , τα Μετοχικά Ταμεία των Ε.Δ., ουδέποτε κατατάχθησαν στα ….επικουρικά και τις διατάξεις του ν. 2084/1992, γιατί ουδέποτε εισέπραξαν απο τη Δημόσια Διοικηση, τις αναλογούσες “εργοδοτικές εισφορές” για τη βιωσιμότητά τους του νόμου αυτού (και όταν στο παρελθόν αναζητήθηκαν αυτες οι εισφορές, η μόνιμη απάντηση που εισέπρατταν, από τα συναρμόδια υπουργεία, ηταν, πως απλά δεν τα θεωρούσαν επικουρικά ταμεία).

Αναμένουμε λοιπόν απο την πολιτική και τη Στρατιωτική ηγεσία των Ε.Δ. να πράξει τα δέοντα και εαν πρόκειται για φήμες να τις διαψεύσει άμεσα (οπως στο άμεσο παρελθόν). είτε να τις απορρίψει εαν υφίστανται ήδη με την μορφή εισηγήσεων-προτάσεων προς υλοποίηση..
Σ.Α./ΣΣΑΣ
=============

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου