LATHOW

LATHOW…γιατί δυστυχώς κάποιοι συνάδελφοί μας, ξεσπούν εναντίον “δικαίων και αδίκων” :
– Το Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΑΣ, τον αντιπροσωπευει , το εκλεγμένο με δημοκρατικές διαδικασίες Διοικητικό του Συμβούλιο.
– Η επίσημη φωνή του Συνδέσμου ειναι η παρούσα ιστοσελίδα που ανανεώνεται καθημερινώς με ποικίλη θεματολογία και μονον αυτη. Εαν κάποιο μέλος ή μη, θεωρεί εαυτόν προσβεβλημένο από κάποια ανάρτηση, έχουμε όλη την καλή διάθεση να το συζητήσουμε ακόμα και ως θέμα ημερησίας διατάξεως στο Δ.Σ., αρκεί βεβαια να χρησιμοποιούμε πολιτισμένες και κόσμιες εκφράσεις, ως ενα ακόμα δείγμα των αρχων , ηθων και αξιών που αποκομίσαμε απο την ημέρα εισαγωγής στη Σχολή μας, έως σήμερα.
-Όλες οι κοινοτητες και τα φόρουμ που υπάρχουν  υπό την αιγίδα του Συνδέσμου και εκφράζουν απόψεις και θέσεις των μελών μας , ως πεμπτουσία της δημοκρατίας και της κοινωνίας της πληροφορίας, δεν εκφράζουν κατ ανάγκη και το Σύνδεσμό μας, ΑΛΛΑ εφόσον δεν είναι υβριστικά σχόλια, δεν προτιθέμεθα ούτε να τα λογοκρίνουμε, ούτε να διαγραφουμε τα μέλη μας, για  απόψεις που δεν μας βρίσκουν συμφωνους. Ο καθένας μας αλλωστε κρίνεται από τις απόψεις του και θέλουμε να πιστευουμε, πως μπορουμε να αντιδρουμε  ώριμα και δημοκρατικά μέσω διαλογικης συζήτησης και νηφαλιότητας.
-Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ και οι συνάδελφοι που τον εκπροσωπουν ποτε δεν διεκδίκησαν το αλάθητο και αποδέχονται την εποικοδομητική κριτική και τα τυχόν λάθη που θα υποπέσουν. Το μόνο σιγουρο είναι πάντως πως πασχίζουν καλοπροαίρετα πάντα για το καλό του Συνδέσμου και των Αποφοίτων, ανεξαρτήτως εαν ειναι μέλη ή όχι, μακριά απο γκριζες ζωνες ή πολιτικές αποχρώσεις.
-Θα θελαμε να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά πως επειδή τα τελευταία χρόνια η πολιτική και οι πολιτικοί μας, βρίσκονται στην επικαιροτητα, το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας θεώρησε σκόπιμο να προσεγγίσει στελέχη της εκτελεστικής εξουσίας από διαφορους πολιτικούς χώρους και να συνεργασθεί μαζί τους, με στόχο την αναδειξη στο Κοινοβούλιο των προβλημάτων των συναδέλφων μας και πολλές φορές επίλυσης αυτων. Ενα δείγμα αυτων των δραστηριοτήτων μας, εδω.
Λάθη θα το επαναλάβουμε , πως έγιναν, αλλά αυτά αποτελέσαν τον οδηγό για το πως θα προχωρήσουμε στο μέλλον. Το δεδομένο είναι πάντως, πως σημειώθηκαν πολύ σημαντικές νίκες στον τομέα των διεκδικήσεων (που τον προτιμήσαμε από το να λειτουργούμε ως απλά ενας εξωραϊστικός σύλλογος που θα διοργάνωνε 2-3 συγκεντρώσεις και εκδρομές το έτος και τιποτε περαιτέρω). Επίσης δεδομένο είναι πλέον, πως κανένα μέλος του Δ.Σ. μας δεν πολιτεύθηκε στις προηγούμενες εκλογές (οφειλουμε να το επισημάνουμε, επειδή το ακούσαμε κι αυτό)….αλλά και πως λυπηθήκαμε αφάνταστα με τις μικρές προσελεύσεις που διακρίναμε , στις εκδηλώσεις που διοργανώσαμε το τελυταίο 2μηνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Γνωρίζουμε φυσικά πως ο χρόνος σας είναι πολυτιμος , αλλά και από την άλλη, προσέχοντας να μην επιβαρύνουμε συνεχώς το ήδη βεβαρημένο πρόγραμμά σας, πιστεύουμε πως μονο ενωμένοι, πολυπληθείς, δυνατοι και συσπειρωμένοι, μπορούμε να δειξουμε τη δυναμική μας και να εμπνεύσουμε τους συνεχιστές αυτής της προσπάθειας……
Ζητώντας συγνώμη για τον χρόνο που τυχόν καταχράστηκα , σας ευχαριστω που θα το διαβάσετε και σας εύχομαι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Υ.Γ.  Αφιερωμένο σε αυτούς τους συναδέλφους-ευτυχώς ειναι λίγοι-που δεν εγραφονται στο Συνδεσμό μας, ενεκα της προελεύσεως ή και της κομματικής (?) ταυτότητας (λάθος εποχή, ακόμα και για τέτοιες σκέψεις) του Προεδρείου.Τους βεβαιώνουμε πάντως, πως ούτε κι εμείς είμαστε “αγκιστρωμένοι” σε καρέκλες, τιτλους και θέσεις και κάποια στιγμη θα αποχωρήσουμε τόσο διακριτικά, όσο διακριτικά εισήλθαμε στον χώρο, απο αγαπη, κέφι, μεράκι και πάθος για τη Σχολή μας…. : “Πολλοί σε γνωρίζουν λίγοι σε καταλαβαίνουν ελάχιστοι σε νοιάζονται”

Γ.Αντωνιαδης
(εκ βαθους καρδίας και…αυστηρώς προσωπικά)

-====================

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου