Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε το παρακάτω άρθρο, που αναδημοσιεύουμε αυτούσιο, ευελπιστώντας πως δεν θα επαληθευθεί o αρθογράφος, πως είναι απλά μια φήμη και πως καταξιωμένοι και άριστοι συνάδελφοι-λειτουργοί, θα βρεθούν χωρίς τη θέλεησή τους,είτε εκτός στρατεύματος, είτε θα ενταχθούν στους….”μη λειτουργικούς”.  Προς αποφυγή παρεξηγήσεων βέβαια, δεν υιοθετούμε τα αναγραφόμενα, ούτε κρίνουμε 8ους,5ους,3ους κλπ στην αρχαιότητα. Απλά θέλουμε να πιστεύουμε, πως οι “κριτές” εξακολουθούν να διακατέχονται υπό το πνεύμα της ευθυκρισίας και θα επιτελέσουν για μία ακόμη φορά, εις το ακέραιον το καθήκον τους…..

(Αναδημοσίευση απο το onalert.gr)

“Νυστέρι” σε κρίσεις αξιωματικών! Πως ο 8ος στην επετηρίδα πάει …για κορυφή!

Σε ποιο Σώμα ετοιμάζεται μεγάλο νυστέρι για να προαχθεί συγκεκριμένος αξιωματικός;
Μιλάμε για βουτιά στην επετηρίδα με την οποία θα “αποκεφαλιστούν” πέντε καθόλα άξιοι αξιωματικοί, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον …όγδοο στην σειρά που λέγεται ότι έχει την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και του ίδιου του Βενιζέλου λένε οι φήμες.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά την κατάφωρη αδικία οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων …σφυρίζουν αδιάφορα για να μην δυσαρεστήσουν όσους επιθυμούν την “κούρσα” του όγδοου στην επετηρίδα προς την κορυφή.
Το ερώτημα προφανές: Γνωρίζει ο Αβραμόπουλος τι συμβαίνει; Κι αν ναι το εγκρίνει;
onalert.gr

=======================================

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου