Το Σάββατο 1η Φεβ.2014 στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου τελέσθηκε Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων των μελών μετά των οικογενειών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Με το πέρας της Θ. Λειτουργίας έγινε επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των κεκοιμημένων τριών πεσόντων ηρώων των Ενόπλων Δυνάμεων στα Ίμια. Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο πατέρας Μανώλης Δανδουλάκης μίλησε με πατριωτικά λόγια και όπως αρμόζει ΣΤΑ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ για την θυσία των παιδιών της ΕΛΛΑΔΟΣ.
Στη συνέχεια στην αίθουσα της Νεανικής Εστίας του Ι.Ν Αγ. Αθανασίου πραγματοποιήθηκε δεξίωση και κοπή πίτας, όπου δόθηκε η ευκαιρία στους παρόντες , περίπου 100 μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων ( αρκετοί προερχόμενοι από ΣΣΑΣ ), να συσφίξουμε τις σχέσεις μας, να γνωρισθούμε και αποφασίσαμε με χαρά να πραγματοποιούμε αυτή την συγκέντρωση κάθε χρόνο , κάτω από τους θόλους της ενορίας Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου, το τελευταίο Σάββατο του Ιανουαρίου, και γιατί όχι, να σκεφθούμε την δημιουργία συνδέσμου όλων των μελών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που κατοικούν στο Πολύδροσο και τις όμορες περιοχές.
Ήταν μία εκδήλωση, που όπως τόνισε ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Κων/νος Γκίνης , θα αποτελέσει ορόσημο για την καλύτερη επικοινωνία και γνωριμία με τους συναδέλφους μας.
Στην εκδήλωση πήραν τον λόγο αρκετοί αξιωματικοί και ευχαρίστησαν για αυτή την πρωτοβουλία την ενορία του Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου που άνοιξε την αγκαλιά της στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων
Κώστας Μουργελάς
============

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου