Ας γιγαντώσουμε το Σύνδεσμό μας, στελεχώνοντας τον και πυκνώνοντας τις τάξεις του και τις γραμμές του, σε όλες τις ειδικότητες.Ίσως είμαστε ο μοναδικός Σύλλογος πανελληνίως που απαρτίζεται από τόσες πολλές επιστημονικές ειδικότητες, ΑΛΛΑ μονο ενωμένοι μπορουμε να δειξουμε την τεράστια δυναμική μας…Ας αναδείξουμε μέσω του Συνδεσμου ΜΑΣ, τα θέματα και τα προβλήματα που μας ταλανίζουν και ας προσπαθήσουμε να τα επιλύσουμε .Οι μάχες τωρα αρχίζουν και θα είναι επίπονες και αδυσωπητες.(εχθές το πρωί σε τηλ/κη εκπομπή του MEGA ο Υπουργός Υγειας μίλησε για….”Ιατρούς που θα είναι είτε αποκλειστικής απασχόλησης στο ΕΣΥ χωρίς να έχουν δικό τους ιατρείο, είτε θα είναι ιδιώτες ιατροί συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ”…οποτε καταλαβαινουμε όλοι μας, τι θα επακολουθήσει).
Αγαπητές φίλες-φιλοι και συνάδελφοι, είμαστε σχεδόν 1200 στην κοινότητα μας στον ιστό κοινωνικής δικτύωσης του facebook, αλλά μονο οι μισοί, είμαστε εγγεγραμμένα μέλη στο Συνδεσμο.Για καποιους ανθρώπους (δες πολιτικοι) τα μεγέθη είναι σημαντικά.Δεν ειναι τυχαίο, πως σε όλες τις συναντήσεις μας με την πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου, το 1ο πράγμα που μας ρωτούν, είναι : “πόσα μέλη έχετε?”. Κάποιοι εξ ημών με ελαφρύτερες προσωπικές επιβαρύνσεις αλλά πολύ μεράκι και διάθεση (ψωνια ? χαχαχα:) πρωτίστως όμως ανιδιοτελώς , θέλουμε να βοηθήσουμε.Δεν μπορούμε όμως να γνωρίζουμε ΟΛΑ τα θέματα ή τα προβλήματα των συναδέλφων-μελών μας.
ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠOΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
Στελεχωστε τις ομάδες-πυρηνες ειδικοτήτων,( με ως επι το πλειστον στελέχωση με εν ενεργεία συναδέλφους) που δημιουργούμε και αφήστε το Σύνδεσμο “μπροστάρη”, να συνδράμει σε όλα τα επίπεδα ανάδειξης-προβολής-επίλυσης θεμάτων.
Συμπληρώστε μια αιτηση εγγραφής στο Συνδεσμό μας, χωρις καμμια οικονομική επιβαρυνση (απόφαση Δ,Σ. 5/12/2013) και ταλαιπωρια σε ουρες τραπεζων κλπ
πυκνωνοντας έτσι τις τάξεις μας και δειξτε σε όλους τη δυναμική μας , αλλά και να μας βοηθήσετε να διορθώσουμε τα λάθη μας.
Εμείς δώσαμε στους εαυτούς μας μια παράταση 3ετίας (έως τις επομενες αρχαιρεσίες) για δείξουμε ακόμα μεγαλύτερο έργο.
Εσεις θα μας βοηθήσετε?
(apofoitoissas@gmail.com)
=======================

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου