Aγαπητε κ. συντάκτα …,
διάβασα με προσοχή την τοποθέτησή σας εδω, αναφορικά με το θέμα που αναδειξατε για τους Στρ. Ιατρούς του Π.Ν. και τον Α/ΓΕΝ και το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ.
Θα μου επιτρέψετε λοιπόν, να σας καταθέσω και τις δικές μου απόψεις, ελπίζοντας να διαφωτισθούν ακόμη περισσότερο οι αναγνώστες σας, αλλά και τα μέλη του Συνδέσμου μας :
-Φυσικά και ο Σύνδεσμός μας απευθύνθηκε στους συναδέλφους Στρ. Ιατρούς για να διασταυρώσει την ορθότητα των αναφερομένων στο δημοσίευμα, καθόσον όπως και από εσάς επιβεβαιωνεται, εξακολουθεί να είναι πολύ αόριστο και νεφελώδες και αυτό που αφήνει στο τέλος είναι ενα “μελανό στίγμα” εις βάρος των ιατρών μας.
-Το μόνο που προέκυψε -αν και πιστεύουμε πως θα έπρεπε να είχατε προβεί εσείς,σε μια τέτοια διασταύρωση στοιχείων-είναι πως για την περίπτωση που αναφέρεσθε,εγκρίθηκε η “μετάβση ασθενούς στο εξωτερικό”. Αν όπως λετε στο αρθρο σας, χρειάσθηκαν να γίνουν παρεμβάσεις για αυτό, πρώτοι καλεσαμε τη Στρ, ηγεσία να το διερευνήσει και από τη διάσταση του παρεμβαίνοντος αλλά και του κληθέντος.
-Στην τοποθέτησή σας γράφετε και  για τα στελέχη του ΠΝ και τα παράπονά τους (όπως και για το θέμα του σεφ). Αν αληθεύει αυτό, έχουμε εμπιστοσύνη στη στρ. ηγεσία του Π.Ν. που ως αποδέκτης αυτων των “παραπόνων”, είμαστε πεπεισμένοι πως θα προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες (το ίδιο ευελπιστούμε πως θα πράξει και η ηγεσία για το θέμα της απαλλαγης του σεφ).Θα το επαναλάβουμε πάντως, χωρίς να μας ενδιαφέρουν τα “συντεχνιακά” παράσημα που μας αποδίδετε, πως το λειτούργημα που υπηρετεί η μεγαλύτερη πλειοψηφία των συνάδελφων μας είναι πάνω απ’όλα -κατά καιρούς και η δική σας ιστοσελίδα έχει αναφερθεί με πολυ κολακευτικά σχόλια για το έργο τους- και η θετική άποψη και γνώμη των συμπατριωτών μας για αυτούς, δεν μπορεί να καμφθεί από κανεναν ανώνυμο δημοσίευμα-σχόλιο ή ειδήσεις που κυκλοφορούν στους διαδρόμους των Επιτελείων. Η ουσία είναι να μην καμφθεί όμως και το ηθικό των στελεχών μας αυτών, που δινουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα στη χωρα μας, στη χώρα  που στεναζει υπό το βάρος των τεράστιων προβλημάτων που συμπαρασύρουν όλους τους συμπολίτες μας συμπεριλαμβανομένων και των συναδέλφων μας.
-Το Δ.Σ. του Σύνδέσμου μας, έλαβε την απόφαση να τοποθετηθεί επί του θέματος, μετά τις αλεπάλληλες δημοσιεύσεις εναντίον στελεχων του, τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχοντο απο ανώνυμες και ατεκμηρίωτες καταγγελίες (παλαιότερη αναδημοσίευσή σας, για τους ψυχολόγους στο 424 ΓΣΝ, για τους οδοντιάτρους μας κλπ). Δυστυχώς όμως και προς μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε πως ο συστηματικός ευνουχισμός της σκέψης, που κάποιοι σκόπιμα μας επιβάλλουν, έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που οδηγεί σε φαινόμενα   καλλιέργειας του”κοινωνικά αυτοματισμού”, για αυτό κρίναμε σκόπιμο να προστατεύσουμε τα μέλη μας
Θα είμαστε φυσικά πάντα στη διάθεσή σας εαν γίνεστε αποδέκτης τέτοιων ειδήσεων-θεμάτων και το θελήσετε να συνδράμουμε στο εργο εξακρίβωσης και  δημοσίευσης του αντιλόγου, όπως ο κώδικας δεοντολογίας επιτάσσει.

Ευχαριστω Πολύ
Γ.Αντωνιάδης
Αξκός Οικονομικός Π.Ν. ε.α.

Υ.Γ Θερμη παράκληση όπως στην ιστοσελίδα σας, αναδειξετε και το θέμα με την μικρή μαθητρια (εδώ) που χρηζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης στο εξωτερικό και τη βοήθεια των συνανθρώπων μας.
==================   

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου

Leave a Comment