Μια 17χρονη κοπελίτσα, η Αναστασία Μάρκου , μαθήτρια της 3ης Λυκείου στο 5ου ΓΕΛ Πετρούπολης, πριν λίγες μέρες διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου και κρίθηκε άμεσα επιβεβλημένη η χειρουργική αφαίρεση του όγκου και θεραπεία της. Δυστυχώς η επέμβαση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, οπότε και εισήχθη στις 28/11/2013 σε Νευροχειρουργική Κλινική του Ανόβερο της Γερμανίας, όπου το κόστος μόνο των νοσήλειων ανέρχεται στα 70.000 ευρώ. Οι γονείς της είναι σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση, αφού ο πατέρας της είναι άνεργος εδώ και αρκετό καιρό, οπότε αναγκάστηκαν να υποθηκεύσουν την κατοικία τους προκειμένου να καλύψουν μέρος των εξόδων της θεραπείας της Αναστασίας. Οι συμμαθητές και οι μαθητές του σχολείου της, μαζί με την καθηγήτρια που τους διδάσκει Θρησκευτικά ήδη έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια ανεύρεσης χρημάτων. Ο Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού είναι: ALPHABANK 994-002101-106726 Μάρκου Αναστασία Μάρκου Αικατερίνη.
Ο Σύνδεσμος παρακαλεί ΟΛΑ τα μέλη του, παρομοίως θα συνεισφέρει και ο ίδιος και θα ζητησει και τη συνεισφορά του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών,επωνύμως ή ανωνύμως να βοηθήσουν και αυτά την Αναστασία.
(Το θέμα μας το γνωστοποίησε αγαπητή συνάδελφος , μέλος του Συνδέσμου μας και οικογενειακή φίλη της οικογενείας)
Ευχαριστούμε προκαταβολικά γιατι είμαστε σιγουροι για την ανταπόκρισή σας και ευχόμαστε όλα να πανε καλά για τηνΑναστασία…


===============

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου

Leave a Comment