Αναφορικά με το άρθρο “Απόπειρα αυτοκτονίας στο 424 Νοσοκομείο και καταγγελίες” που δημοσιεύθηε εδώ,(κατόπιν καταγγελίας στο Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων….), θα επιθυμούσαμε να καταγράψουμε τα παρακάτω :

Η ψυχιατρική περίθαλψη που παρέχει ο Σ.Ξ. είναι άρτια και ιδιαίτερα διαποτισμένη με ανθρωπιστικό πνεύμα…..και αν η δική μας γνώμη φαινεται μεροληπτική και δεν μετράει υπάρχει κόσμος (π.χ. φοιτητές)που δεν έχει καμία σχέση με το στράτευμα,έχουν κάνει πρακτική σε ψυχιατρικές κλινικές του Σ.Ξ. και μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά μας….
Το πρόβλημα προφανώς ειναι, η ύπαρξη αυτής της μερίδας των στρατεύσιμων, οι οποίοι όπου και αν βρεθούν, είτε αυτό λέγεται σχολείο,στρατός, εργασία, κλπ, πάντα θα έχουν πρόβλημα και θα αντιδρούν έτσι για να αντιδρούν…..Είναι αυτοί που επικαλούνται πως παρουσιάζουν “Δυσπροσαρμοστία στο στρατιωτικό περιβάλλον” για να πάρουν αναβολή ώστε να μην υπηρετήσουν, επειδή διατείνονται ότι “δεν μπορούν,δεν την παλεύουν στο στρατό”, όταν όμως κάποιος είναι δυσπροσάρμοστος στο στρατό το πιο πιθανό είναι πως θα είναι δυσπροσάρμοστος σχεδόν οπουδήποτε βρεθεί!
Στο άρθρο βεβαια γίνεται σχεδόν προσωπική επίθεση στα στελέχη που υπηρετούν στο 424 ΓΣΝΕ, θίγοντας ζητήματα δεοντολογίας στην ψυχιατρική πρακτική και όχι μόνο…Είναι απαραδεκτο το γεγονός ο καθένας ανωνυμως να βγαίνει και να λασπολογεί εναντίον στελεχών των Ε.Δ. οι οποίοι καλούνται στη συνέχεια να απολογούνται και να βρίσκονται προ ανύπαρκτων ευθυνών,την ίδια στιγμή που αυτοί που διασκορπούν λίβελλους- και μάλιστα δημοσιεύοντας ονόματα και μονάδες- να βρίσκονται στο απυρόβλητο και κρυμμένοι πίσω απο την ανωνυμία τους…
Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ
=============

 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου

Leave a Comment