Αγαπητά μας μέλη, φίλες και φίλοι του Συνδέσμου μας,

σε έναν μήνα από σήμερα, πραγματοποιούνται οι δεύτερες αρχαιρεσίες του Συνδέσμου μας, του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Σ.Α.Σ, του δικού ΜΑΣ Συνδέσμου …..
Του Συνδέσμου που προσπάθησε αυτό το μικρό  διάστημα του βιου του, να αναδείξει την μοναδικότητα της Σχολής (προελεύσεώς) μας αλλά και του συνόλου των στελεχών που αποφοίτησαν….

…που προσπάθησε να ανασύρει μνήμες του παρελθόντος αλλά και γεγονότα του παρόντος αλλοτε συγκινησιακού και άλλοτε χιουμοριστικού χαρακτήρα.
..που προσπάθησε να βοηθήσει στο μέτρο και τον βαθμό που μπορούσε, στην επίλυση ουσιωδών και βασικών προβλημάτων λειτουργίας τη Σχολής μας…

…που προσπάθησε να συυμετάσχει σε όλα τα κοινά θέματα και τα προβλήματα των στελεχών των Ε.Δ. (συμμετοχή στις συγκεντρώσεις-πορείες Αθηνας-Θεσσαλονίκης-Κρητης -Λάρισας, συμμετοχή στις ενημερώσεις του συνόλου της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου, συμμετοχή στις επιτροπές για τα θέματα που έχρηζαν αμεσης επιλύσεως όπως π.χ. το νεο μισθολόγιο, αρωγή στις θεσμικές και μη Ενώσεις συναδέλφων ε.ε. και ε.α. Στρατιωτικών, προβολή των θεμάτων μέσω δημόσιων παρουσιάσεων στα ΜΜΕ κλπ κλπ)

…..που προσπάθησε για την ανάδειξη και επίλυση προβλημάτων όπως το εργασιακό των εργαζομένων αποστράτων συναδέλφων, την αλλαγή του νέου νόμου περι ιεραρχίας Αξκών για τα χρόνια των συναδέλφων υπολοχαγων Στρ Ιατρων,αλλά και νεες εισηγήσεις-προτάσεις προς την ηγεσία του ΥΕΘΑ για  την εξοντωτική  “ποινή” που επιβάλλει ο ν.3257/2004 στους ιδιους συναδέλφους αλλά και των προβλημάτων ιεραχίας αυτών και των Οικονομολόγων συναδέλφων, την απόκτηση πολεμικής σημαίας για τη Σχολή μας, την πρόσκτηση πτυχίου προσωπικού ασφαλείας για τους συναδέλφους αποφοίτους ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ, την αλλαγή του ασφαλιστικου καθεστωτος για τους ε.ε. συναδέλφους, την αδικία για τους αποστράτους δικηγόρους και δικαστικούς κλπ κλπ

…που προσπάθησε για την ενημέρωση των μελών (και όχι μόνο) με μια σειρά ενημερωτικών ημερίδων-εσπερίδων, που ετυχαν και της αποδοχής πολλών εξ υμων

…που προσπάθησε για ακόμα μεγαλύτερη σύσφιξη των σχέσεων μας, με συναντήσεις Σασιτων, “κρασοκατανύξεις”,πάρτυ, χορούς και μια (1) δυστυχώς εκδρομή, στα Καλάβρυτα (η αντίστοιχη προγραμματισμένη της Κωνσταντινούπολης δυστυχώς δεν ευοδώθηκε αν και συγκυριακά ο χρόνος υλοποιήσεώς της συνέπεσε με τις ταραχές στην Πόλη)….  

…που προσπάθησε με τις παράλληλες δράσεις (κυρίως των συναδέλφων ιατρών) να συμμετάσχει σε εθελοντικά προγράμματα σε ευαίσθητους τομείς της κοινωνίας μας, όπως η υγεια,η οικολογία,η ανθρωπιστική βοήθεια….

…που προσπάθησε να τιμήσει την μνήμη ΟΛΩΝ των αειμνήστων συναδέλφων μας που μας παρακολουθούν με περηφάνια απο ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ που βρίσκονται.

Για όλα τα ανωτέρω και ακόμα περισσότερα που δεν μπορέσαμε ή δεν τα καταφέραμε να υλοποιήσουμε στον βαθμό που επιθυμούσαμε, ζητούμε να μην μας κρίνετε αυστηρά……………….

αλλά αν εκτιμάτε πως πρέπει να συνεχισθεί αυτή η προσπάθεια να την αγκαλιάσετε και να συμμετάσχετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  στις αρχαιρεσίες της 24ης Νοεμβρίου 2013….

 

Και αν μας αντέξει το σκοινί, θα φανεί…….στο χειροκρότημα !!!!!

Σας ευχαριστούμε για όλα…..

 

 

============

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου