Απο τον Αξκό ε,α, του Π.Ν. κ. Δημητρη Δημητρίου
“…..Τελικά, αυτά που φοβόμαστε, δεν συμβαίνουν μόνον στους άλλους. Μπορούν να συμβούν πολύ άνετα και σε εμάς τους ίδιους. Έτσι λοιπόν έπαθα τη λαχτάρα το Σάββατο το βράδυ 27 Ιουλ Αδιαθεσία , πόνος στο στήθος, κρύος ιδρώτας κλπ. ΕΥΤΥΧΩΣ οι φίλοι μου που είμαστε στη παρέα, ο Αντρέας και ο Γιάννης Ορφανός με πήγαν ΑΜΕΣΩΣ στο Νοσοκομείο Νάξου όπου εκει οι άνθρωποι, έκαναν όπως αποδείχτηκε αργότερα, πολύ καλή δουλειά για την επαναιμάτωση.

Με τις συντονισμένες ενέργειες των Ιατρών εκεί στη Νάξο, στη συνέχεια στη ΣΥΡΟ (αλήθεια τι ταξίδι κι αυτό!!!!!) και των φίλων μου που ειδοποίησαν και το ΝΝΑ και με περίμεναν γιατροί και μηχανήματα πανέτοιμοι για τα περαιτέρω την 1η Αυγ. , σήμερα είμαι εδώ σε πολύ καλή κατάσταση και γράφω, χωρίς να φαίνεται οτι έχει μείνει κάποιο κουσούρι στο όργανο.
Τα εύσημα λοιπόν στο Νοσοκομείο της Νάξου που παρά τα πενιχρά μέσα τους, έκαναν τέλεια δουλειά όπως παραδέχτηκαν ύστερα και απο το Νοσ της Συρου (το οποίο όντως μου παρέσχε πολύ καλή περίθαλψη και τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως,) αλλά και από το ΝΝΑ.
Να ευχαριστήσω οπωσδήποτε και το team του κου Σπανού στο ΝΝΑ για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση στο πρόβλημα, απο την είσοδο στο νοσοκομείο μέχρι το σημερινό εξιτήριο.

Νάστε καλά και να προσέχετε τη χοληστερίνη, το κάπνισμα και τις στεναχώριες. (Για να μη συμβεί σε εσάς αυτά που συμβαίνουν μόνο στους άλλους…Νόμιζα!)…”
===============


 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου