monogios

 monogiosΟ οδοντίατρος Ιάκωβος Μονογυιός γεννήθηκε στον Πειραιά το 1958 και αποφοίτησε από την ελληνογαλλική σχολή SaintPaul το 1976.

Σπούδασε οδοντιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αποφοιτώντας το 1982 με βαθμό λίαν καλώς. Ταυτόχρονα σπούδασε στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων από την οποία αποφοίτησε με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού.

Εργάστηκε ως γενικός οδοντίατρος σε Στρατιωτικά νοσοκομεία και μονάδες και στο ιδιωτικό του οδοντιατρείο μέχρι το 1992.

Από το 1992 έως και 1994 εξειδικεύτηκε στην περιοδοντολογία και εμφυτευματολογία στο Royal  Dental College of Aarhus με  υποτροφία του Ελληνικού Στρατού και της δανέζικης κυβέρνησης.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εξάσκησε κατ’ αποκλειστικότητα την περιοδοντολογία και εμφυτευματολογία στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στο ιδιωτικό του οδοντιατρείο και σε ιδιωτικές οδοντιατρικές κλινικές.

Το 2004 αποστρατεύτηκε κατόπιν αιτήσεώς του με το βαθμό του Γενικού Αρχιάτρου.

Είναι μέλος επιστημονικών συλλόγων και εταιριών, εκλεγμένο μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά και μέντορας της NobelBiocare εκπαιδεύοντας οδοντιάτρους στην εμφυτευματολογία.

Στο οδοντιατρείο του στη Γλυφάδα εξασκεί την τελευταία εικοσαετία την περιοδοντολογία και εμφυτευματολογία με ιδιαίτερη έμφαση στην άμεση αποκατάσταση εμφυτευμάτων, τομέας στον οποίο υπήρξε πρωτοπόρος.

Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

==============================

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου