Δύο θλιβερές ειδήσεις με την απώλεια οικείων προσώπων των αγαπητών μας συναδέλφων (Αξιωματικών Οικονομολόγων ε.α. του Π.Ν.) Δημήτρη Μαυρίκη και Κώστα Πιπέρη, μας κοινοποιήθηκαν απόψε το βράδυ.

Ο πατέρας του Δ.Μαυρίκη, γεννήθηκε στην Ικαρία.Εθελοντής στη Μέση Ανατολή το 1943 όπου εκπαιδεύτηκε ως αλεξιπτωτιστής.Τον ίδιο έτος έπεσε με αλεξίπτωτο στην κατεχόμενη από τους Γερμανούς Σάμο από την οποία εφοδίαζε με πληροφορίες τίς συμμαχικές δυνάμεις.Διοικήτης Λόχου ΛΟΚ στις επιχειρήσεις 1947-49.Αποστρατεύτηκε το 1974 από την 16η Μεραρχία(Διδυμότειχο).Τιμήθηκε,εκτός των άλλων,με το Χρυσό Αριστείο Ανδρείας,Πολεμικό Σταυρό(δις) καί Συμμαχικά παράσημα.Ο  Δημήτρης Μαυρίκης, τα άλλα δύο παιδιά του καί η σύζυγός του να έχουν την ευχή του.Αύριο 16.00 η εξόδιος ακολουθία από το Κοιμητήριο Παπάγου.
Η μητέρα του Κωνσταντίνου Πιπέρη εφυγε απο την ζωή στις 28 Μαίου του 2013,, δινοντας το παραδειγμα της “μαχήτριας-νικήτριας” στους απογόνους της.Ας ειναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει πλέον.
Ο Σύνδεσμός μας, εκφφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους αγαπητούς συναδέλφους και τους ευχεται δύναμη και κουράγιο για την συνέχεια.
======================

 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου