ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΥΟΥΝ!!! ΣΑΣΙΤΕΣ = ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΠΡΩΤΟΙ!!! ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2009 ΠΗΡΑΝ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ ΕΤΟΥΣ 2012-2013 ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ (Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΩΝ ) ΣΑΣΙΤΗΣ ΗΤΑΝ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

 Α.Ν.

Ορκωμοσία Μαθητών IV Τάξης Οικονομικού στο ΑΠΘ

Τη Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η τελετή ορκωμοσίας των πτυχιούχων του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, μεταξύ των οποίων 18 Μαθητές IV (O) της ΣΣΑΣ παρουσία του Διοικητή, Υποδιοικητή και Αξιωματικών της Σχολής.

Η ανάγνωση του πανεπιστημιακού όρκου έγινε από τον φοιτητή που πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία, τον Αρχηγό Μαθητή IV(O) Παπαδημητρίου Δημήτριο.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των δύο αριστούχων του Οικονομικού Τμήματος του ΑΠΘ, Μαθητών IV(O) Παπαδημητρίου Δημητρίου και Βασιλακοπούλου Ιωάννας από τον Κοσμήτορα του ΑΠΘ, Καθηγητή κο Παρασκευόπουλο Νικόλαο.

Η επίδοση των πτυχίων στους Μαθητές έγινε από τον Πρόεδρο του Οικονομικού Τμήματος του ΑΠΘ, Καθηγητή κο Μωυσή Σιδηρόπουλο και τους Καθηγητές τους.
O Σύνδεσμός μας τους εύχεται ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ……
Πηγή : http://www.ssas.gr

=========================

 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου