Νέα εποχή ξεκίνησε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Με επιτυχία έγινε στη νεοσυσταθείσα Διακλαδική Καρδιοχειρουργική Κλινική των Ενόπλων Δυνάμεων, από ομάδα Στρατιωτικών Ιατρών και Νοσηλευτών των τριών Κλάδων, η πρώτη επέμβαση τριπλής αορτοστεφανιαίας παράκαμψης (τριπλό bypass) σε ασθενή, πατέρα δύο Αξιωματικών που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και παροχής υψηλής ποιότητας υγειονομικών υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά από λεπτομερή σχεδιασμό και οργάνωση, η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αποφάσισαν τη δημιουργία και λειτουργία της Κλινικής, η οποία στεγάζεται στη νέα πτέρυγα του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές. 
Οι υπηρεσίες της Διακλαδικής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής αφορούν στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των τριών Κλάδων, τα μέλη των οικογενειών τους, αλλά και τον Ελληνικό λαό γενικότερα.
Την ερχόμενη Πέμπτη θα χειρουργηθεί και δεύτερο περιστατικό , ένας απόστρατος στρατηγός.Οι Ένοπλες Δυνάμεις έτσι, απέκτησαν τους δικούς τους “Γιακούμπ”. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς οι εξαιρετικοί καρδιοχειρουργοί των Ενόπλων Δυνάμεων απέκτησαν τις εγκαταστάσεις που αρμόζουν στις ικανότητές τους για να μπορούν να προσφέρουν στο προσωπικό αυτό που θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχουν.
Επεμβάσεις πάντως σαν σαν κι αυτή που έγινε προχθες και θα γίνει και μεθαύριο Πέμπτη στον ιδιωτικό τομέα κοστίζουν ακόμη και 15.000 ευρώ. Στο Διακλαδικό Καρδιοχειρουργικό Κέντρο οι επεμβάσεις αυτές θα γίνονται δωρεάν, από εξαιρετικούς Σασίτες Ιατρούς.
onalert.gr

=========================================

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου