Το Συντονιστικό όργανο των Ε.Α.Α./Ν.Π.Δ.Δ., με την παρουσία του Προέδρου του Συνδέσμου μας κ. Αντωνιάδη Ι. (οικονομικός Σύμβουλος) και του μέλους μας κ. Καρανίσα Θ. (νομικός σύμβουλος), συναντήθηκε σήμερα 26/2/2013, στη Βουλή των Ελλήνων, με τον Πρόεδρο του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνο Καμμένο, μεταφέροντάς του, τους έντονους προβληματισμούς και την ανησυχία που διέπουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μας, μετά τα συνεχή μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση και που έχουν πλήξει “θανάσιμα” το αξιόμαχο των ε.ε. αλλά και τις συνθήκες διαβίωσης των ε.α. στελεχών και των οικογένειών τους.
Ο διάλογος επεκτάθηκε στα θέματα της εθνικής κυριαρχίας και τους φόβους για κίνδυνο απωλείας αυτής, με τον κ. Καμμένο να εκφράζει τις ανησυχίες του, αναφορικά με την ανάδειξη του θέματος της σύναψης συμφωνίας της χώρας μας, με την Blackwater (Academi), ως φορέα προστασίας της χωρας, που θα καταστείλει εκδηλώσεις αγανάκτησης ή βίας και ουσιαστικά θα υποκαταστήσει τις δυνάμεις ασφάλειας του τόπου (http://darkernet.in/greece-blackwater-mercenaries-guarding-govt-and-overseeing-police-coup-feared/) .
Στα οικονομικά θέματα που συζητήθηκαν στη συνέχεια, ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, εξεφρασε τους φοβους του πως, τους ερχόμενους μήνες θα επέλθει και νέα μείωση στους μισθους και τις συντάξεις των ε.ε.και ε.α., λόγω υστέρησης εσόδων, ενώ δεσμεύθηκε πως σε συνεργασία με τα υπόλοιπα κόμματα της Αντιπολίτευσης, θα υπερψηφίσει όσα θέματα, καταπατούν συνταγματικά δικαιώματα και τις αρχές της αναλογικότητας-ισονομίας απέναντι στους Στρατιωτικούς και θα προωθηθούν απο τις Ενώσεις για νομοθετικές ρυθμίσεις – τροπολογίες. 
Η ανακοίνωση του Συντονιστικού εδώ.

=============================

 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου