9 1 88

9 1 88

 

“Και να σέρνομαι ακόμη θα αγωνίζομαι με την κραυγή σεβασμό και αγάπη για τις Ένοπλες Δυνάμεις”.
Ο Αντιστρατηγος ε.α. Κ. Σπυριούνης (επίτιμος Διοικητής Γ’ Σώματος Στρατού), πατέρας του Πέτρου Σπυριούνη, αξιολογοτατου συναδέλφου Στρ. Ιατρού, καλεί όλους να δείξουν σεβασμό και αγάπη για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Καλεί τους πολιτικούς όλων των κομμάτων να αντιληφθούν τις ευθύνες τους απέναντι στους Στρατιωτικούς και να μην τους αγνοούν.
Όλοι δε εμείς που γνωριζουμε τον Πέτρο και έτυχε να συνεργαστούμε ή να γνωρίσουμε το Στρατηγό Σπυριούνη, τον ευχαριστούμε για το έργο του, τους αγώνες και την πιστη τήρηση των αρχών και αξιών που πρέσβευε στη σταδιοδρομία του αλλά και μετά την αποστρατεία του, για το καλό των στελεχών των Ε.Δ., χαράσσοντας το δρόμο για τους νεότερους συναδέλφους αλλά και αφήνοντας μια τεράστια παρακαταθήκη στον υιό του και φίλο μας, Πέτρο Σπυριούνη.

Γ.Α.

 (Η φωτογραφία από την τελετη ορκωμοσίας νέων Αξκών στη ΣΣΑΣ, όπου ο Δκτης Γ’ Σωμ. Στρατου Κ.Σπυριούνης,με τον τότε Δκτη της Σχολής Ταξχο Παπαγεωργόπουλο, ετοιμάζεται να απονείμει το ξίφος στο Σημαιοφόρο Οικονομικού Π.Τζιώτη-Ιανουάριος 1988)

==================================

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου