Δωρεά 3000 ευρώ από τον πρώην Διοικητή του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αργυροκάστρου κ. Κωνσταντίνου Φιλιππάκη (Γενικός Αρχίατρος) και φίλων του για την μεταφορά των Ελλήνων μαθητών από και προς τα σχολεία της περιοχής

 

Βρέθηκε τελικά το χρηματικό ποσό των 3000 ευρώ που χρειαζόταν η επαρχία Μεσοποτάμου για να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς των Ελλήνων μαθητών από και προς τα σχολεία της περιοχής.

Το χρηματικό ποσό είναι προσφορά του πρώην Διοικητή του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αργυροκάστρου κ. Κωνσταντίνου  Φιλιππάκη και φίλων του. 

Το τελευταίο διάστημα είχε δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα με την μεταφορά των Ελλήνων μαθητών καθώς το κράτος αδυνατούσε να  μεταφέρει τους μαθητές από τα ορεινά χωριά της επαρχίας προς τα σχολεία της περιοχής ενώ την μεταφορά τους κάλυπταν οι γονείς.

Πλέον το πρόβλημα λύθηκε καθώς το χρηματικό ποσό κάλυψε εν μέρη την μεταφορά των ελλήνων μαθητών της επαρχίας Μεσοποτάμου και ανακούφισε σε μεγάλο βαθμό και τους ίδιους τους γονείς που τώρα  πληρώνουν πολύ  λιγότερα χρήματα από το πενιχρό εισόδημά τους.

Ο δραστήριος έπαρχος της Επαρχίας Μεσοποτάμου σε συνεργασία με την διεύθυνση του σχολείου εξασφάλισαν και ξυλόσομπες για το σχολείο Μεσοποτάμου, λύνοντας έτσι και το θέμα της θέρμανσης.

Θερμά Συγχαρητήρια !!!!!
==================================

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου