Κρίσιμη ήταν η χθεσινή ημέρα (28/12) για τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ.Δαμασκηνό, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση υψηλού κινδύνου για την αφαίρεση πέτρας από την χοληδόχο κύστη.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Ναυτικό Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε από τον Ευαγγελισμό, από τον διευθυντή της γαστρεντερολογικής κλινικής του νοσοκομείου Γεράσιμο Στεφανίδη.Όπως ανέφερε  ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Λιονάκης, «η επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο πήγε  πολύ καλά και  μετά ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου επέστρεψε ξανά στον Ευαγγελισμό για να συνεχιστεί η αποθεραπεία του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου,αρχικά, υπεβλήθη σε επέμβαση χολυκυστεκτομής στο ΠΑΓΝΗ όπου παρέμεινε για πολλές εβδομάδες μετά τις επιπλοκές που παρουσίασε.

Στις αρχές Δεκέμβρη με απόφαση του ίδιου και της οικογένειάς του μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου συνεχίστηκε η νοσηλεία του με αρκετά προβλήματα λόγω λοιμώξεων.

==================================================

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου