Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι εγγραφές νέων μελών στο Σύνδεσμό μας, τον τελευταίο μήνα. Χάρη στις άοκνες προσπάθειες των εκπροσώπων μας στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διεξαγωγή του 24ου Ι.Σ.Ε.Δ. αλλά και των εν Αθήναις μελών του Δ.Σ.,οι προσδοκίες μας,για τη δημιουργία ενός πολυάριθμου και εύρωστου Συνδέσμου,λαμβάνουν πλέον σάρκα και οστά.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει όλες και όλους για την ανταπόκρισή σας και την εμπιστοσύνη που μας περιβάλλετε, μέσα στα τόσα προβλήματα που έχουν ανακύψει και τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι μας και υπόσχεται πως θα εντείνει ακομα περισσότερο τις προσπάθειές , για να ικανοποιεί τις επιθυμιες των μελών του.
Στατιστικά μόνο να σας αναφέρουμε πως υπάρχουν πλεον μεγάλες ανατροπές και την μεριδα του λέοντος της πλειοψηφίας καταλαμβάνουν πλέον οι συνάδελφοι Ιατροί (φυσικό επόμενο) με πσοοστό 48%, ακολουθουν οι Οικονομικοί με ποσοστό 31% και στη συνεχεια οι Στρατολόγοι (ΣΣΝΣ) με 9%, οι Οδοντίατροι με 4%, οι Φαρμακοποιοί 3%, οι Δικαστικοι με 3% και οι Κτηνίατροι με 2%.
Ιδου “πεδίον δόξης λαμπρόν” όμως για άπαντες, προκειμένου να αυξήσουμε τα ποσσοστά μας.Μονο ένα κλίκ αριστερα χρειαζεται και η συμπλήρωση-υποβολή της οικείας αίτησης εγγραφής.


====================================

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου