Ο Διοικητής της ΣΣΑΣ, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Παγουρόπουλος, μας τίμησε με την εμπιστοσύνη του παρέχοντάς μας την άδεια να πραγματοποιήσουμε αυτό το βίντεο με αφορμή την διμοιρία επιδείξεων των μαθητών της ΣΣΑΣ.

Πέρα από την εξαιρετική απόδοση των μαθητών, αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι οι πρόβες έχουν γίνει στον ελεύθερο χρόνο τους ο οποίος λόγω των πανεπιστημιακών τους υποχρεώσεων είναι εξαιρετικά περιορισμένος.

Απολαύσαμε κάθε στιγμή της δημιουργίας αυτού του αφιερώματος και φύγαμε από τη ΣΣΑΣ χαρούμενοι αλλά και με την ελπίδα ότι η Ελλάδα έχει μέσα στα σπλάχνα της νέους και νέες που όχι μόνο δεν θα την αφήσουν να κινδυνεύσει, αλλά θα την οδηγήσουν και πάλι στην μεγαλουργία του πνεύματος και του ήθους!

Απολαύστε λοιπόν ένα πολύ ελπιδοφόρο κομμάτι της νέας γενιάς, ακούστε τους, αλλά κυρίως δείτε τους και αφήστε τους να σας μεταγγίσουν τον ενθουσιασμό τους και τα νιάτα τους!

Σε αυτο το βίντεο, δείξαμε ένα μικρό μέρος των δραστηριοτήτων των μαθητών. Μιλάμε για επιστήμονες οι οποίοι παρά τον μεγάλο φόρτο των πανεπιστημιακών μαθημάτων δημιουργούν, και όπως λένε στην συνέντευξη “βάλαμε το εγώ μετά το “εμείς¨¨. Πραγματικά πήραμε πολλά κάνοντας αυτό το βίντεο και γι αυτό θέλουμε να διαδοθεί σήμερα, στην Ελλάδα της κρίσης. Υπάρχει ελπίδα.

Στους στόχους μας είναι η δημιουργία ενός πλήρους βίντεο για την ΣΣΑΣ που θα περιλαμβάνει όχι μόνο την χορωδία αλλά όλο το φάσμα των εκδηλώσεών της. Είναι ταλαντούχοι οι ΣΣΑΣίτες σε βαθμό που να μην τους προλαβαίνουμε…

Εκ μέρους της Ομάδας Παραγωγής ALMG network

Αντώνης Λιόλιος

 

====================================


 

Διαδωστε τα νέα του Συνδέσμου